Installera Password Manager-tillägget i Firefox

1.Installera Password Manager-tillägget i din Mozilla Firefox webbläsare.

2.Klicka på Lägg till.

3.Klicka på Ok för att slutföra installationen.

4.Kontrollera Firefox verktygsfält. Du bör se en Password Manager-ikon epwm_icon i verktygsfältet. Om du inte ser en ikon i verktygsfältet ska du öppna menyn i Firefox > Fler verktyg > Anpassa verktygsfältet > och sedan dra och släppa startprogrammet för Password Manager till verktygsfältet. Verifiera i verktygsfältet att tillägget är med på listan. Kontakta ESET:s tekniska support om du har frågor eller problem.

När tillägget har installerats utan problem hänvisar du till avsnittet Komma igång med Password Manager.