Installera Password Manager-tillägget i Safari

Så här installerar du Password Manager för Safari:

1.Öppna Safari och klicka på Safari > Safari-tillägg från menyraden.

2.App Store öppnas till sidan Safari-tillägg. Om du vill ladda ned och installera en lösenordshanterare skriver du ESET Password Manager i sökfältet och klickar du på Hämta > Installera. Du kan bli ombedd att logga in med ditt Apple-ID.

3.Klicka på Installera.

Så här aktiverar du Password Manager:

1.Klicka på Safari > Inställningar.

2.Klicka på Tillägg.

3.Markera kryssrutan bredvid ESET Password Manager.

När tillägget har installerats utan problem hänvisar du till avsnittet Komma igång med Password Manager.

note

Mer information om hur du installerar Password Manager i Safari finns i följande artikel i ESET:s kunskapsbas.