Begränsningar av Password Manager-kontot på grund av att abonnemanget upphör

När ditt ESET Password Manager-abonnemang upphör har du 60 dagar på dig att exportera dina data. Efter respitperioden stängs ditt Password Manager-konto och alla data på Password Manager-kontot tas bort. Du kan inte återställa någon data när ditt konto raderats.

important

Exportera dina data innan kontot stängs

Undvik att förlora dina Password Manager-kontouppgifter efter respitperioden genom att säkerhetskopiera dina lösenord och data för framtida användning. Navigera till Meny > Inställningar > Data > Exportera data.

Om du vill fortsätta använda Password Manager ska du vidta någon av följande åtgärder innan ESET Password Manager-abonnemanget upphör:

Om du är prenumerationsägaren ska du förnya abonnemanget.

Om du har fler än ett kvalificerat ESET Password Manager-abonnemang ska du gör om abonnemanget som har upphört till ett giltigt.

Köp ett kvalificerat abonnemang på ESET Password Manager när du delar Password Manager med någon annan och aktivera Password Manager på ditt ESET HOME-konto.