Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

ESET Password Manager introducere

Funcționalitatea Password Manager este disponibilă pe baza subscripției achiziționate. Password Manager vă protejează și stochează parolele și datele cu caracter personal. Password Manager include și o funcționalitate de completare a formularelor care vă economisește timp, completând automat și precis formularele web.

Pentru a începe să utilizați componenta Password Manager

1.Activare Password Manager

2.Importați sau creați identitățile și conturile.

3.Configurați setările.


note

Întrebările frecvente despre ESET Password Manager sunt disponibile în limba engleză și în alte câteva limbi.

Caracteristici și avantaje

Parole puternice

Generatorul de parole încorporat vă solicită să creați parole puternice, imprevizibile. Acreditări de conectare sunt stocate automat pe măsură ce sunt create conturi noi.

Conectare automată la site-uri Web și la aplicații

Password Manager se integrează cu multe browsere web și aplicații. Cu un singur clic veți lansa automat site-urile web preferate protejate prin parolă și veți fi conectat.

Platforme multiple

Password Manager acceptă toate platformele populare – Windows, macOS, iOS și Android.

Import și integrare în browser

Password Manager acceptă toate browserele importante, ceea ce vă permite să importați cu ușurință acreditările și identitățile din browsere populare sau din alte aplicații manager de parole.

Raport de securitate

Parolele slabe sunt afișate într-un singur loc, astfel că știți întotdeauna care conturi necesită parole mai bune pentru a crește nivelul de securitate.

Secure Me

Secure Me permite să vă deconectați conturile de la distanță. De asemenea, puteți să ștergeți rapid istoricul de navigare, fișierele cookie sau să închideți de la distanță file deschise ale browserului. Vedeți cum funcționează Secure Me.

Autentificare prin doi factori

Creșteți securitatea datelor dvs. activând autentificarea prin doi factori (2FA).

Conectare automată

Dacă alegeți să rămâneți conectat pentru o perioadă mai lungă de timp într-un anumit browser web (caseta de selectareMemorare utilizator din ecranul de conectare), Password Manager își va aminti la fiecare conectare în acest browser web, până când vă deconectați manual sau setați deconectarea automată după o anumită perioadă de timp.