Legg til Password Managerkontoen din.

Når du avslutter kontoen din, fjernes alle lagrede ESET Password Manager-data og kontoen slettes.

important

For å unngå å miste lagrede data, sikkerhetskopier passordene og dataene dine, lås dem med et passord og lagre dem på et trygt sted. I Password Manager-nettutvidelsen/programmet klikker du på hamburgermenyikonet menu > Oppsett > Data > Eksporter data.

Slik avslutter du Password Manager-kontoen permanent:

1.Åpne Password Manager-nettleserutvidelsen.

2.Klikk på hamburgermenyikonet menu > Oppsett > Min konto > Lukk konto.

3.Skriv inn masterpassordet, og klikk på Lukk konto.

Når du har lukket ESET Password Manager-kontoen din, kan du opprette en ny og importere de eksporterte dataene dine når som helst.