Produktdeaktivering

For å deaktivere Password Manager-funksjonen på en bestemt brukerprofil, følg instruksjonene nedenfor:

1.Logg inn på ESET HOME-kontoen din.

2.I Funksjoner-delen klikker du på Sikkerhetsfunksjoner.

3.Klikk på profilen der du vil deaktivere Password Manager.

4.Klikk på Deaktiver.

5.Klikk på Deaktiver Password Manager for å bekrefte.

important

Hvis du ikke vil miste dataene dine, må du sikkerhetskopiere passordene og dataene for fremtidig bruk. Etter å ha logget på Password Manager, klikk på Meny > Innstillinger > Data > Eksporter data.

Hvis du administrerer Password Manager-funksjonen for noen andre, må du gi dem beskjed om å sikkerhetskopiere dataene sine før du deaktiverer kontoen deres.

6.Password Manager er deaktivert på brukerprofilen. Klikk på Skjønner.

Du kan bruke den frigjorte Password Manager-aktiveringen for noen andre.