Tuoteaktivointi

Jos sinulla on kelvollinen ESET Password Manager -tilaus, ESET HOME:n avulla voit aktivoida Password Manager:n itsellesi, perheenjäsenillesi tai ystävillesi käyttäjäprofiilien kautta. Jos käyttäjäprofiili luodaan ESET HOME:n Suojausominaisuus-osiossa, portaali näyttää tietoja Password Manager:n tilasta.

Voit aktivoida Password Manager -ominaisuuden omassa tai jonkun muun käyttäjäprofiilissa ESET HOME -tilillä noudattamalla alla olevia ohjeita:

note

Kuvalliset ohjeet Password Manager -ominaisuuden määrittämiseen itsellesi tai jollekin muulle ESET HOME:n käyttäjäprofiilin kautta on tietopankin artikkelissa.

1.Kirjaudu ESET Password Manager-tilillesi.

2.Valitse Ominaisuudet-osiosta Tietoturvaominaisuudet.

3.Napsauta Password Manager-ominaisuutta. Jos Password Manager -ominaisuutta ei ole määritetty millekään tilauksen profiilille ESET HOME -tilillä, Tutustu ominaisuuteen -painike näkyy Password Manager -ruudussa. Muussa tapauksessa näytetään käytettävissä olevien Password Manager -yksiköiden lukumäärä/kokonaismäärä:

Käytettävissä olevat Password Manager -yksiköt – Kaikkien (Password Manager:n aktivointiin) käytettävissä olevien yksiköiden määrä kaikissa ESET HOME -tiliisi liittyvissä Password Manager -tilauksissa.

Kaikki Password Manager -yksiköt – Kaikkien Password Manager -yksiköiden kokonaismäärä kaikissa ESET HOME -tiliisi liittyvissä Password Manager -tilauksissa.

example

Esimerkki käytettävissä olevien Password Manager -yksiköiden lukumäärästä/kokonaismäärästä

Kun sinulla on 10 käytettävissä olevaa Password Manager -yksikköä ja olet jo aktivoinut Password Manager -ominaisuuden neljässä käyttäjäprofiilissa, numero 6/10 näkyy Password Manager -ruudussa. Sinulla on käytettävissä aktivointiin vielä 6 Password Manager -yksikköä.

4.Jos sinulla on useita kelvollisia tilauksia Password Manager -ominaisuuden aktivointiin, valitse tilaus ja napsauta Jatka.

note

Jos sinulla ei ole sopivaa tilausta Password Manager -ominaisuuden aktivointiin, valitse Hallitse tilauksia, niin voit ostaa tilauksen tai hankkia ilmaisen kokeiluversion. Lisätietoja on kohdassa Tilaukset ja tilausten hallinta.

5.Valitse profiili, jolle Password Manager määritetään, ja valitse sitten Jatka tai Lisää uusi henkilö.

important

Jos sähköpostiosoite on jo liitetty Password Manager -ominaisuuteen ja toinen ESET HOME -tili hallinnoi sitä, et voi määrittää Password Manager -ominaisuutta samalle sähköpostiosoitteelle. Jokainen käyttäjä voi käyttää vain yhtä Password Manager -ominaisuutta sähköpostiosoitetta kohden.

6.Tarkista sähköpostiosoite ja valitse Lähetä ohjeet. Password Manager:n aktivointiohjeet lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Password Manager:n aktivoiminen jollekin toiselle

Password Manager:n aktivoiminen itselle