Installer Password Manager for flere brugere

Hvis flere brugere vil bruge Password Manager på den samme enhed, skal du aktivere Password Manager på flere brugerprofiler for et bestemt abonnement på ESET HOME-kontoen.

note

Du kan aktivere Password Manager på lige så mange brugerprofiler med forskellige e-mailadresser, som du har købt enheder med et kvalificeret ESET Password Manager-abonnement. Prøveversionen tilbyder kun én Password Manager-aktivering. Køb flere enheder med et kvalificeret ESET Password Manager-abonnement for at få flere Password Manager-enheder.

1.Log ind på ESET HOME-portalen, og tilknyt dit abonnement. Du skal bruge et bekræftet ESET Password Manager-abonnement.

2.I afsnittet Funktioner skal du klikke på Sikkerhedsfunktioner.

3.Aktivér Password Manager-funktionen på den eksisterende brugerprofil, eller opret en ny.