Vilkår for anvendelse

Disse brugsbestemmelser ("brugsbestemmelser") er en juridisk bindende aftale mellem dig og ESET, spol. s r. o. med registreret kontoradresse på Einsteinova 24, 85101 Bratislava, Slovak Republic, registreret i handelsregistret administreret af I distriktsdomstol i Bratislava, Afdeling Sro, Jour. nr. 3586/B, virksomhedsregistreringsnummer: 31333532 (i det følgende kaldet "ESET", "vi", "os" eller "vores"), hvoraf blandt andet fremgår vilkår og betingelser for (i) din adgang, overførsel, installation og brug af programmet ESET Password Manager (i det følgende kaldet "programmet") og (ii) levering af de af ESET leverede tjenester i forbindelse med programmet (i det følgende kaldet "tjenesterne").

Ændringer

ESET kan fra tid til anden ændre disse brugsbetingelser efter eget skøn. Vi sender dig en e-mail med et link til de ændrede brugsbetingelser, eller vi giver dig besked om den ændrede version af brugsbetingelserne direkte i programmet. Hvis du ikke accepterer eller ikke kan overholde de ændrede brugsbetingelser, skal du ophøre med at bruge programmet og tjenesterne og fjerne dem. Du anses for at have accepteret de ændrede brugsbetingelser, hvis du fortsætter med at bruge programmet eller tjenesterne, efter at den nye ændrede version er trådt i kraft.

LÆS ALLE BRUGSBETINGELSER OMHYGGELIGT

Din aftale om adgang til og brug af programmet og tjenesterne.

Ved at hente eller bruge programmet og tjenesterne bekræfter og accepterer du bestemmelserne i brugsbetingelserne uden forbehold, ændringer, tilføjelser eller sletninger. Såfremt du ikke accepterer bestemmelser i nærværende brugsbetingelser, har du ikke tilladelse til at få adgang til eller bruge programmet og tjenesterne. Du kan med eller uden varsel nægtes adgang til programmet og tjenesterne, såfremt du ikke overholder bestemmelserne i nærværende brugsbetingelser.

1. Registrering og brugsomfang

Vi begrænser adgang til tjenesterne og overførsel af programmet på hardwareenheder (computer eller mobilenhed/smartphone) til udelukkende registrerede brugere.

Du accepterer at give sandfærdige og nøjagtige kontooplysninger, herunder, men ikke begrænset til, et brugernavn, en masteradgangskode, navn og gyldig e-mailadresse (samlet kaldet dine "kontooplysninger"). Du er muligvis ikke forpligtet til at angive nogle eller alle kontooplysninger, såfremt du registrerer dig via home.eset.com-portalen.

Du accepterer at opdatere dine kontooplysninger efter behov, så de altid er nøjagtige.

Tjenester, der er tilgængelige via programmet

Hvis du beslutter dig for at bruge tjenesterne, har du adgang til følgende funktioner:

Når programmet er åbent, registrerer det automatisk adgangskoder, mens du gennemser og krypterer dem på din enhed med din masteradgangskode, for at gemme dem i programmet.

Når programmet er åbent, udfylder det automatisk på de websider, du besøger, brugernavnet og adgangskoden til de onlinekonti, du har gemt i programmet til det pågældende websted, og logger dig automatisk ind.

Vi bestræber os på at levere et program, der fungerer på andre platforme og for alle websteder, så hvis din platform eller dit websted ikke kan genkendes, bedes du kontakte os på https://go.eset.com/supportform. Så giver vi dig besked om, hvorvidt det snart vil være tilgængeligt for din platform eller dit websted.

Ved at hente programmet er du indforstået med og accepterer udtrykkeligt, at programlogoet – ESET Password Manager-logoet (boks) installeres og vises i din browser eller i operativsystemet på din mobilenhed, så du hurtigt kan få adgang til programmet.

Digital identitetsstyring

Programmet er en tjeneste til digital identitetsstyring, der giver dig mulighed for at gemme dine adgangskoder, loginoplysninger, ofte besøgte websteder og foretrukne websteder ved at gemme alle adgangskoder, noter og data til udfyldning af formularer. Alle de data, du vælger at gemme i programmet, krypteres på din enhed ved hjælp af en masteradgangskode, som kun du kender. Du behøver kun at huske denne masteradgangskode for at åbne programmet og dekryptere dine krypterede data på din enhed. Efter sådanne data er blevet krypteret på din enhed, sendes de til et lager (som defineret i paragraf 2) i krypteret format via en sikker forbindelse, så de kan synkroniseres med dine andre enheder. Programmet gemmer aldrig din masteradgangskode på en server, så dine adgangskoder kan ikke hentes af andre end dig.

2. Forbudte handlinger

Du må ikke bruge programmet og tjenesterne til at drive nogen form for missionskritiske programmer, hvor menneskeliv eller ejendom kan være på spil. Du forstår, at programmet og tjenesterne ikke er designet til sådanne formål, og at fejlagtig brug i sådanne situationer kan føre til dødsfald, personskader eller alvorlige ejendoms- eller miljøskader, for hvilke ESET ikke er ansvarlig.

PROGRAMMET OG TJENESTERNE ER IKKE DESIGNET, TILSIGTET ELLER AUTORISERET TIL BRUG I FARLIGE MILJØER, DER KRÆVER FEJLSIKKER KONTROL, HERUNDER, UDEN BEGRÆNSNING, DESIGN, KONSTRUKTION, VEDLIGEHOLDELSE OG DRIFT AF NUKLEARE ANLÆG, FLYNAVIGATIONS- ELLER -KOMMUNIKATIONSSYSTEMER, LUFTTRAFIKKONTROL SAMT GENOPLIVNINGS- ELLER VÅBENSYSTEMER. ESET FRASKRIVER SIG SPECIFIKT ENHVER UDTRYKKELIG ELLER UNDERFORSTÅET GARANTI FOR EGNETHED TIL SÅDANNE FORMÅL.

Du må ikke bruge programmet og tjenesterne på en måde, der er i modstrid med nærværende brugsbetingelser eller lovgivningen i Slovakiet eller din jurisdiktion. Du må specifikt ikke bruge programmet og tjenesterne til at foretage eller fremme ulovlige aktiviteter, herunder overføre data med skadeligt indhold eller indhold, der kan anvendes til ulovlige aktiviteter, eller som på nogen måde overtræder loven eller rettigheder for tredjepart (herunder enhver immateriel ejendomsret), herunder, men ikke begrænset til, ethvert forsøg på at få adgang til konti på lager (i forbindelse med nærværende brugsbetingelser henviser "lager" til datalagerplads, der forvaltes af ESET eller en anden tredjepart end ESET og brugeren med det formål at muliggøre synkronisering og sikkerhedskopiering af brugerdata) eller konti og data fra andre brugere af programmet eller ved opbevaring. Såfremt du overtræder nogen af disse bestemmelser, har ESET ret til med øjeblikkelig virkning at bringe din brug af programmet og tjenesterne til ophør og videreføre omkostningerne ved eventuelle nødvendige retsmidler til dig samt træffe alle nødvendige foranstaltninger for at forhindre dig i yderligere brug af programmet og tjenesterne uden ret til refundering.

Du har ikke ret til og repræsenterer, garanterer og indgår hermed aftale om, at du ikke vil tillade eller gøre det muligt for tredjepart at:

få adgang til eller forsøge på at få adgang til programmet og tjenesterne på anden måde end via webstedet eller programmet eller bruge automatiserede værktøjer til at betjene tjenesterne (scripts osv.); eller

bruge programmet og tjenesterne på en måde, der (eller vise, poste, overføre eller på anden måde gøre brugergenereret indhold tilgængeligt på eller via programmet, der) (i) er ulovlig, overtrædende, skadelig, truende, skadevoldende, ærekrænkende, injurierende, grov, obskønt, krænkende for en andens privatliv, hadefuld, svigagtig eller ondsindet; ii) indebærer afsendelse af virus, trojansk hest, orm, skadelig kode, nedlukningsmekanisme eller lignende mekanisme (iii) promoverer oplysninger, som du ved er falske, vildledende eller opfordrer til ulovlige aktiviteter eller ulovlig adfærd; (iv) anmoder om adgangskoder eller personlige oplysninger til kommercielle eller ulovlige formål fra andre brugere; (v) forstyrrer eller afbryder programmet og tjenesterne eller en server eller et netværk, der er involveret i driften af programmet og tjenesterne; (vi) på anden måde er en overtrædelse af enhver lokal, national eller anden gældende lovgivning eller bestemmelse.

Sanktioner

ENHVER BRUG AF PROGRAMMET OG DE TJENESTER, DER IKKE SPECIFIKT ER TILLADT I HENHOLD TIL NÆRVÆRENDE BRUGSBETINGELSER, ER STRENGT FORBUDT OG KAN EFTER ESETs SKØN RESULTERE I SUSPENDERING ELLER OPSIGELSE AF DIN KONTO.

Kontakt

Enhver misbrug af programmet og/eller tjenesterne kan rapporteres til https://go.eset.com/supportform

3. Brugsafbrydelser

Afbrydelser

Du er indforstået med, at: (i) din adgang til og brug af programmet og tjenesterne midlertidigt kan afbrydes under en uventet eller ikke-planlagt nedetid eller manglende tilgængelighed af en hvilken som helst del af eller hele programmet og en del af eller alle tjenesterne af en eller anden grund, herunder som følge af strømafbrydelser, systemfejl eller andre afbrydelser; og (ii) vi også til enhver tid har ret til, uden ansvar over for dig, midlertidigt at afbryde adgangen til en hvilken som helst del af eller hele programmet eller en hvilken som helst del af eller alle tjenesterne (a) i forbindelse med planlagt nedetid, så vi kan udføre vedligeholdelse eller foretage ændringer; (b) i tilfælde af et denial of service-angreb eller andet angreb på programmet eller indtræffelsen af enhver anden hændelse, som vi efter eget skøn vurderer udgør en risiko for programmet, for dig eller for andre brugere; eller (c) såfremt vi konstaterer, at brugen af programmet er forbudt ved lov, eller at vi på anden måde konstaterer, at det er nødvendigt eller tilrådeligt at gøre det af juridiske eller lovgivningsmæssige årsager (samlet set "brugsafbrydelser").

Ansvarsfritagelse

ESET frasiger sig ethvert ansvar for skader, forpligtelser, tab (herunder tab af data eller indtjening) eller andre konsekvenser, som du måtte pådrage dig som følge af en brugsafbrydelse.

Meddelelse om afbrydelse

I det omfang, det er muligt, vil vi bestræbe os på at offentliggøre opdateringer på ESET-supportwebsteder vedrørende enhver brugsafbrydelse og genoptagelse af brug efter enhver midlertidig afbrydelse, men har intet ansvar for den måde, hvorpå vi gør det, eller hvis vi undlader at gøre det.

Systemkrav

Din brug af programmet og tjenesterne kan blive påvirket af hardwarens, softwarens og internetforbindelsens ydeevne og kompatibilitet. Det er dit ansvar, at systemkravene overholdes.

Hosting

ESET vil gøre en rimelig kommerciel indsats for at sikre, at serveren/serverne løbende har forbindelse til internettet i henhold til nærværende bestemmelser, herunder, men ikke begrænset til, bestemmelser vedrørende vedligeholdelse, sikkerhedskopiering og systemtilgængelighed.

Systemtilgængelighed

ESET vil gøre en rimelig kommerciel indsats for at sikre, at programmet og tjenesterne er tilgængelige online for slutbrugere 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen via et link til serveren eller serverne med maksimal oppetid i overensstemmelse med vores tjenesteudbyders SLA.

4. Sikkerhed

Dit ansvar

Du er indforstået med og accepterer, at du alene er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af dine kontooplysninger (herunder din masteradgangskode) og for at begrænse adgangen til din hardwareenhed, mens du er logget på webstedet eller bruger programmet. Du accepterer at påtage dig ansvaret for alle aktiviteter, der finder sted under din konto eller fra din hardwareenhed.

Vi bestræber os på at bruge rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte mod uautoriseret adgang til din konto. Vi kan dog ikke garantere absolut sikkerhed for din konto eller de personlige oplysninger, vi indsamler, og vi kan ikke love, at vores sikkerhedsforanstaltninger vil forhindre tredjeparts "hackere" i at få ulovlig adgang til programmet eller dets indhold. Du accepterer straks at underrette ESET om eventuel uautoriseret brug af din konto eller ethvert andet brud på sikkerheden på https://go.eset.com/supportform, og du påtager dig alle risici for uautoriseret adgang til programmet, dine kontooplysninger og andre oplysninger, du giver til ESET, og fritager hermed betingelsesløst ESET for ethvert ansvar i den henseende.

Ansvarsfraskrivelse og skadesløsholdelse vedrørende slutbrugerkonto

ESET er ikke ansvarlig for eventuelle tab som følge af uautoriseret brug af din konto, og du accepterer at skadesløsholde og fritage ESET, dennes associerede selskaber, aktionærer, direktører, agenter, medarbejdere, partnere og/eller licensgivere for ethvert ansvar, alt efter hvad der er relevant, for enhver upassende, uautoriseret eller ulovlig brug af din konto.

5. Opsigelse og ophør af din konto

Opsigelse af din konto

Du kan til enhver tid opsige din konto ved at kontakte https://go.eset.com/supportform med din anmodning eller bruge muligheden i programindstillingerne.

Ophør på ESETs foranledning

ESET kan med øjeblikkelig virkning bringe din konto til ophør i tilfælde af dit brud på eller din overtrædelse af nærværende brugsbetingelser.

End of Life

Alle produkter og tjenester udgår på et tidspunkt (når "End of Life"). Beslutningen om at ophøre med at distribuere og yde support til et produkt eller en tjeneste kan være baseret på en række faktorer, herunder ændringer i teknologi, licens- og supportovervejelser, faldende forbrugerefterspørgsel og/eller tilgængeligheden af et nyere produkt med mere avancerede funktioner. Forud for ophør af distribution og support af programmet og/eller tjenesterne, vil vi give alle brugere forudgående varsel om, at produktet udgår, ved at sende en e-mail til brugere på den e-mailadresse, der er knyttet til deres konto, og/eller offentliggøre en sådan meddelelse på webstedet. Du kan fortsat bruge programmet indtil den seneste af følgende datoer: (i) den dato, hvor programmet udgår, eller (ii) den sidste dag i den aktuelle periode (pr. den dato, hvor meddelelsen om, at programmet udgår, offentliggøres eller sendes via e-mail) for et automatisk fornyet abonnement, hvor det er relevant.

Overførte forpligtelser

Alle bestemmelser i nærværende brugsbetingelser, som på grund af sin beskaffenhed stadig skal være i kraft efter udløbet eller opsigelsen af din konto, brugen af programmet og tjenesterne, skal stadig være gældende efter udløbet eller opsigelsen af din konto, brugen af programmet og tjenesterne, herunder, men ikke begrænset til, bestemmelser om immaterielle rettigheder, ansvarsfraskrivelser, erstatningsansvar og ansvarsbegrænsninger. Opsigelse af din adgang til og brug af programmet og tjenesterne fritager dig ikke for forpligtelser, der opstår eller påløber forud for nævnte udløb eller opsigelse, og begrænser ikke ethvert ansvar, som du ellers måtte have over for ESET, herunder, men ikke begrænset til, eventuelle forpligtelser til skadesløsholdelse, der er indeholdt heri.

Fjern

Hvis du vil fjerne programmet, skal du blot fjerne det fra din browser.

Alle oplysninger, som du ønsker at beholde fra databasen, skal eksporteres, før du fjerner programmet.

6. Immaterialret

Tildeling af licens

ESET giver dig en ikke-eksklusiv, ikke-overdragelig, genkaldelig og tidsbegrænset licens til at få adgang til og bruge programmet i overensstemmelse med de i nærværende brugsbetingelser anførte vilkår ("licensen"). Programmet og tjenesterne stilles kun til rådighed for dig til personlig, ikke-kommerciel brug. Du skal indhente vores tilladelse, hvis du ønsker (i) at sælge, distribuere, licensere eller på anden måde helt eller delvist udnytte tjenesterne eller programmet eller oplysninger eller software, der er forbundet med dem, eller (ii) helt eller delvist at ændre eller oprette afledt arbejde fra programmet.

Forbehold af rettigheder

ESET forbeholder sig enhver rettighed, titel og interesse, der ikke udtrykkeligt er givet i henhold til licensen, i videst muligt omfang i henhold til gældende lovgivning. Du må ikke underlicensere, tildele eller overføre den licens, der er tildelt dig i henhold til nærværende brugsbetingelser, og ethvert forsøg på at underlicensere, tildele eller overføre nogen del af dine rettigheder i henhold til nærværende brugsbetingelser er ugyldigt.

Varemærker og ophavsret

Alle varemærker (registrerede eller ej), servicemærker, grafik og logoer (samlet kaldet "varemærker"), der bruges i programmet og tjenesterne eller i forbindelse med programmet og tjenesterne, er varemærker tilhørende ESET. Programmet kan også indeholde varemærker, servicemærker, grafik og logoer fra tredjeparter (samlet kaldet "andre varemærker"). De andre varemærker forbliver deres respektive ejeres ejendom.

Alt indhold, der vises via programmet, samt al den software (herunder enhver kildekode), der bruges i forbindelse med tjenesterne, tilhører udelukkende ESET eller tredjeparter og er beskyttet af love om ophavsret.

Ingen licens

Intet, der vises i programmet, fortolkes som at give dig nogen licens, rettighed, titel eller interesse i forbindelse med varemærker, de andre varemærker eller andre immaterielle rettigheder, der anvendes i forbindelse med programmet og tjenesterne (samlet kaldet "immaterialret") og immaterialretten forbliver ESETs eller de respektive ejeres eksklusive ret. Medmindre andet er angivet i nærværende dokument, accepterer du, at du ikke vil vise, kopiere, reproducere, bruge eller distribuere immaterialretten uden vores forudgående skriftlige samtykke. Du accepterer også, at du ikke har ret til at spejle materialeindhold, der er gjort tilgængeligt via programmet.

Ejerskab

ESET ejer alle rettigheder til forbedringer, opgraderinger og rettelser relateret til programmet og tjenesterne ("forbedringer"), selv i tilfælde af, at sådanne forbedringer er skabt på grundlag af feedback, ideer eller forslag, som du har indsendt i enhver form. Du vil ikke være berettiget til kompensation, herunder eventuelle royalties i tilknytning til sådanne forbedringer.

7. Garanti, ansvarsfraskrivelser

"SOM DET ER OG FOREFINDES"-BASIS/Ingen garanti

PROGRAMMET LEVERES "SOM DET ER OG FOREFINDES". UDEN GARANTI AF NOGEN ART, HVERKEN UDTRYKKELIG ELLER UNDERFORSTÅET. DOWNLOAD AF PROGRAMMET OG ENHVER BRUG AF TJENESTERNE SKER PÅ EGET SKØN OG EGEN RISIKO, OG DU VIL VÆRE ENEANSVARLIG FOR EVENTUELLE SKADER PÅ DIN HARDWAREENHED, TAB AF DATA ELLER ANDRE TAB, DER SKER SOM FØLGE AF DOWNLOAD AF PROGRAMMET OG /ELLER BRUG AF TJENESTERNE. ESET ER IKKE ANSVARLIG FOR TAB AF DATA, SKADER SAMT BEGRÆNSNING AF TJENESTETILGÆNGELIGHED, HERUNDER DATA SENDT AF PROGRAMMET TIL EKSTERN OPBEVARING MED HENBLIK PÅ DATASYNKRONISERING OG SIKKERHEDSKOPIERING. KRYPTERING AF DATA VED HJÆLP AF PROGRAMMET MEDFØRER IKKE NOGET ANSVAR FOR ESET, HVAD ANGÅR SIKKERHEDEN AF DISSE DATA. DU ACCEPTERER UDTRYKKELIGT, AT DATA ERHVERVET, ANVENDT, KRYPTERET, GEMT, SYNKRONISERET ELLER SENDT VED HJÆLP AF PROGRAMMET OGSÅ KAN VÆRE GEMT PÅ TREDJEPARTSSERVERE. SÅFREMT ESET EFTER EGET SKØN VÆLGER AT BRUGE EN SÅDAN TREDJEPARTSOPBEVARING, HJEMMESIDE, WEBPORTAL, SERVER ELLER TJENESTE, ER ESET IKKE ANSVARLIG FOR KVALITETEN, SIKKERHEDEN, ELLER TILGÆNGELIGHEDEN AF EN SÅDAN TREDJEPARTSSERVICE, OG UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ER ESET ANSVARLIG OVER FOR DIG FOR NOGEN MISLIGHOLDELSE AF KONTRAKTLIGE ELLER JURIDISKE FORPLIGTELSER FOR DENNE TREDJEPART OG HELLER IKKE FOR SKADER, TAB AF FORTJENESTE, FINANSIELLE ELLER IKKE-ØKONOMISKE SKADER ELLER NOGEN ANDEN FORM FOR TAB UNDER BRUGEN AF DETTE PROGRAM. ESET ER IKKE ANSVARLIG FOR INDHOLDET AF NOGEN DATA ERHVERVET, ANVENDT, KRYPTERET, GEMT, SYNKRONISERET ELLER SENDT VED HJÆLP AF PROGRAMMET ELLER VED OPBEVARINGEN. DU ER INDFOFSTÅET MED, AT ESET IKKE HAR ADGANG TIL INDHOLDET AF DE OPBEVAREDE DATA OG IKKE ER I STAND TIL AT OVERVÅGE ELLER FJERNE ULOVLIGT, SKADELIGT INDHOLD.

Dine oplysninger

DU ER INDFORSTÅET MED, AT DIN INDSENDELSE AF OPLYSNINGER VIA PROGRAMMET (HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, BRUGERGENERERET INDHOLD), SKER PÅ EGET ANSVAR. ESET PÅTAGER SIG INTET ANSVAR OVER FOR DIG MED HENSYN TIL TAB ELLER ANSVAR I FORBINDELSE MED SÅDANNE OPLYSNINGER PÅ NOGEN MÅDE.

Tredjepartsindhold

NOGET AF DET INDHOLD, DER VISES VIA PROGRAMMET, KAN OMFATTE MATERIALER, DER TILHØRER ELLER LEVERES AF TREDJEPARTER (HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, BRUGERGENERERET INDHOLD). DU ER INDFORSTÅET MED, AT ESET IKKE PÅTAGER SIG NOGET ANSVAR FOR SÅDANT INDHOLD, SÅDANNE PRODUKTER OG/ELLER SÅDANNE TJENESTER.

Ansvarsfraskrivelse for afbrydelser

UDEN FORUDGÅENDE VARSEL KAN ESET ÆNDRE, MIDLERTIDIGT STANDSE ELLER AFBRYDE ETHVERT ASPEKT ELLER ENHVER FUNKTION I PROGRAMMET OG TJENESTERNE ELLER DIN BRUG AF PROGRAMMET OG TJENESTERNE. SÅFREMT ESET VÆLGER AT ÆNDRE, MIDLERTIDIGT STANDSE ELLER AFBRYDE EN DEL AF ELLER HELE PROGRAMMET OG EN DEL AF ELLER ALLE TJENESTERNE, ER ESET IKKE ANSVARLIG OVER FOR DIG ELLER NOGEN TREDJEPART.

8. Ansvarsbegrænsning og skadesløsholdelse

Ansvarsbegrænsning

I DET OMFANG, DET ER TILLADT I HENHOLD TIL GÆLDENDE LOVGIVNING, SKAL ESET, DENNES ASSOCIEREDE SELSKABER, DIREKTØRER, AKTIONÆRER, AGENTER, LICENSGIVERE OG MEDARBEJDERE I INTET TILFÆLDE HOLDES ANSVARLIGE FOR EVENTUELT DRIFTSTAB, TAB AF OVERSKUD, OMSÆTNING, SALG, DATA ELLER FOR OMKOSTNINGER TIL FREMSKAFFELSE AF ERSTATNINGSVARER ELLER -TJENESTER, FOR BESKADIGELSE AF EJENDELE, PERSONSKADE, FORRETNINGSAFBRYDELSER, TAB AF FORRETNINGSOPLYSNINGER ELLER FOR NOGEN SPECIEL, DIREKTE, INDIREKTE, HÆNDELIG, ØKONOMISK, DÆKNINGSMÆSSIG, PØNAL ELLER EFTERFØLGENDE SKADE, DER PÅ NOGEN MÅDE ER FORÅRSAGET, UANSET OM DEN ER OPSTÅET UD FRA KONTRAKT, GROV UAGTSOMHED, CULPA ELLER ANDEN OMSTÆNDIGHED, DER ER ÅRSAG TIL ANSVARETS FOREKOMST, SOM ER PÅDRAGET VED ANVENDELSE AF ELLER MANGLENDE MULIGHED FOR AT ANVENDE PROGRAMMET, SELVOM ESET ELLER DENNES ASSOCIEREDE SELSKABER, DIREKTØRER, AKTIONÆRER, AGENTER, LICENSGIVERE OG MEDARBEJDERE ER BLEVET UNDERRETTET OM MULIGHEDEN FOR SÅDAN SKADE.

I DET OMFANG, DET ER TILLADT I HENHOLD TIL GÆLDENDE LOVGIVNING, FRASKRIVER ESET, DENNES ASSOCIEREDE SELSKABER, DIREKTØRER, AKTIONÆRER, AGENTER, LICENSGIVERE OG MEDARBEJDERE SIG ALLE ERKLÆRINGER, GARANTIER ELLER BETINGELSER, ENTEN UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, UNDERFORSTÅEDE GARANTIER ELLER BETINGELSER FOR SALGBARHED, KVALITET, HOLDBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL, TITEL OG IKKE-KRÆNKELSE. ESET ERKLÆRER ELLER GARANTERER IKKE, AT PROGRAMMET OG TJENESTERNE VIL VÆRE NØJAGTIGE, PÅLIDELIGE, AKTUELLE, UAFBRUDTE, FEJLFRIE, FRI FOR TAB, ØDELÆGGELSE, BESKADIGELSE, SKADER, ANGREB, VIRUS, INTERFERENS, HACKING, MANGLENDE EVNE TIL AT BRUGE ELLER FÅ ADGANG TIL PROGRAMMET OG TJENESTERNE ELLER DATA, DER LEVERES VIA PROGRAMMET OG TJENESTERNE, ELLER FRI FOR ANDEN SIKKERHEDSINDTRÆNGEN, OG ESET FRASKRIVER SIG ETHVERT ANSVAR I FORBINDELSE HERMED.

DA VISSE LANDE OG VISSE JURISDIKTIONER IKKE TILLADER ANSVARSFRIHED, MEN MULIGVIS TILLADER ANSVARSBEGRÆNSNING, SKAL ESETs, DENNES ASSOCIEREDE SELSKABERS, DIREKTØRERS, AKTIONÆRERS, AGENTERS, LICENSGIVERES OG MEDARBEJDERES ANSVAR VÆRE BEGRÆNSET TIL DEN PRIS, SOM DU HAR BETALT FOR LICENSEN.

Godtgørelse

DU ACCEPTERER AT FRIHOLDE, FORSVARE OG SKADESLØSHOLDE ESET, DENNES ASSOCIEREDE SELSKABER, DIREKTØRER, AKTIONÆRER, AGENTER, LICENSGIVERE OG MEDARBEJDERES, HVAD ANGÅR SØGSMÅL, ERSTATNINGSKRAV ELLER KRAV (HERUNDER RIMELIGE ADVOKATSALÆRER), DER OPSTÅR SOM FØLGE AF (I) DIT BRUD PÅ NÆRVÆRENDE BRUGSBETINGELSER; (II) ENHVER SKADE FORÅRSAGET AF DIG ELLER DIN BRUG AF PROGRAMMET OG/ELLER TJENESTERNE, DER PÅDRAGES ESET ELLER TREDJEPART; ELLER (III) DIN BRUG ELLER MISBRUG AF PROGRAMMET OG/ELLER TJENESTERNE, HERUNDER EN HVILKEN SOM HELST TREDJEPARTS (HERUNDER EJERE AF ENHEDEN ELLER PARTER, HVIS RETTIGHEDER BLEV PÅVIRKET AF DE DATA, DER BLEV BRUGT I PROGRAMMET ELLER VED OPBEVARING) KRAV, FORPLIGTELSER, SKADER, TAB, OMKOSTNINGER, UDGIFTER, GEBYRER, SOM SÅDANNE PARTER MÅTTE PÅDRAGE SIG SOM FØLGE AF DIN BRUG AF PROGRAMMET OG/ELLER TJENESTERNE.

SÅFREMT BESTEMMELSERNE I NÆRVÆRENDE PARAGRAF ER UGYLDIGE AF NOGEN GRUND, ELLER ESET KENDES ANSVARLIG FOR TAB, SKADER OSV. UNDER GÆLDENDE LOVGIVNING, ER DU INDFORSTÅET MED, AT ESETs ANSVAR OVER FOR DIG VIL VÆRE BEGRÆNSET TIL DET SAMLEDE BELØB FOR LICENSGEBYRER BETALT AF DIG.

9. Fortrolighedspolitik

Din brug af programmet og tjenesterne er også underlagt ESETs fortrolighedspolitik ("fortrolighedspolitikken"), som er indarbejdet ved henvisning og leveres som en integreret del af nærværende brugsbetingelser. Det er vigtigt, at du læser og forstår vilkårene i vores Fortrolighedspolitik.

10. Data i programmet og/eller tjenesterne

Alle data indtastet af dig og gemt i en database til programmet lagres i krypteret form på din computer eller andre opbevaringsenheder som defineret af dig. Du forstår, at i tilfælde af sletning af eller skade på nogen database til programmet eller andre filer, vil alle data deri være uigenkaldeligt tabt, og du forstår og accepterer risikoen for sådanne tab. Den omstændighed, at dine personlige data er gemt i krypteret form på computeren betyder ikke, at oplysningerne ikke kan stjæles eller misbruges af nogen, der opdager master-adgangskoden eller opnår adgang til brugerdefinerede aktiveringsanordninger til åbning af databasen. Du er ansvarlig for at opretholde sikkerheden for alle adgangsmetoder.

Overførsel af personoplysninger til ESET eller til opbevaring

Med det formål at sikre rettidig synkronisering af data og sikkerhedskopiering overfører eller sender programmet personoplysninger fra databasen til programmet – dvs. adgangskoder, loginoplysninger, konti og id'er – over internettet til opbevaring. Data overføres udelukkende i krypteret form. Såfremt programmet bruges til at udfylde onlineformularer med adgangskoder, logins eller andre data, kan det kræve, at oplysningerne sendes via internettet til et af dig angivet websted. Denne overførsel af data er ikke initieret af programmet, og ESET kan derfor ikke holdes ansvarlig for sikkerheden af sådanne interaktioner med noget websted understøttet af andre udbydere. Eventuelle transaktioner via internettet, uanset om de sker i forbindelse med programmet, sker på eget skøn og egen risiko, og du vil være eneansvarlig for eventuelle skader på dit computersystem eller tab af data som følge af download og/eller brug af sådant materiale eller sådanne tjenester. For at minimere risikoen for at miste værdifulde data anbefaler ESET, at kunder jævnligt sikkerhedskopierer databasen og andre følsomme filer til eksterne drev. ESET er ikke i stand til at give dig nogen form for hjælp til at genskabe tabte eller beskadigede data. Såfremt ESET formidler sikkerhedskopieringstjenester til brugerens databasefiler, vil en sådan sikkerhedskopieringstjeneste i tilfælde af skade eller sletning af filer på brugerens pc'er være uden garanti og indebærer ikke noget ansvar for ESET over for dig overhovedet.

Din browsingaktivitet på internettet er IKKE på nogen måde overvåget af programmet. Vores program indsamler og sender dermed IKKE oplysninger om websteder, som du har besøgt, eller oplysninger om din browserhistorik til nogen enhed. Nogle versioner af programmet understøtter muligvis brugeridentifikation af websteder og programmer, som du, brugeren, kan gøre ESET opmærksom på ved at indsende det via det pågældende værktøj i den grafiske brugergrænseflade. Sådanne oplysninger indsendes aldrig uden din aktive bekræftelse, der angiver din godkendelse til at indsende navnet på webstedet eller programmet. Sådanne indsendte oplysninger bruges typisk til at forbedre funktionaliteten af programmet.

Ved at bruge programmet accepterer du, at programmet til enhver tid kan oprette forbindelse til ESETs servere for at kontrollere oplysninger om licensen, tilgængelige programrettelser, servicepakker og andre opdateringer, der kan forbedre, vedligeholde, ændre eller øge driften af programmet. Programmet kan sende generelle systemoplysninger vedrørende funktionaliteten i programmet.

11. Brug af aggregerede data

Vi og vores associerede selskaber kan bruge data om din konto, data, som du giver os som svar på undersøgelser eller spørgeskemaer, og data, som du giver os som feedback, anonymiseret og aggregeret med data om andre brugere på en sådan måde, at hverken du eller nogen anden bruger identificeres, for at hjælpe os med at forbedre vores produkter og tjenester og i meddelelser om vores produkter og tjenester.

12. Generelt

Intet partnerskab

Der oprettes intet agentur, partnerskab, joint venture eller beskæftigelsesforhold mellem dig og ESET som følge af nærværende brugsbetingelser, og du har ingen autoritet af nogen art til at binde ESET på nogen måde.

Gældende lov

Nærværende brugsbetingelser er underlagt og skal fortolkes i henhold til slovakisk lovgivning. Du og ESET accepterer hermed, at bestemmelserne for lovmæssige konflikter og FN's konvention om kontrakter for international salg af varer ikke skal gælde. Du accepterer udtrykkeligt, at eventuelle tvister eller retskrav i forbindelse med nærværende brugsbetingelser med ESET eller tvister eller retskrav relateret til brugen af programmet henhører under District Court Bratislava I, Slovakiet, og du accepterer udtrykkeligt, at denne domstol er lovudøvende.

Licens til offentlige myndigheder og USA's regering.

Programmet leveres til offentlige myndigheder, herunder USA's regering, med licensrettigheder og -begrænsninger som beskrevet i nærværende brugsbetingelser.

Kontrol af eksport og geneksport.

Programmet, dokumentationen eller dele deraf, inklusive oplysninger om softwaren og dele deraf, er underlagt kontroller til overvågning af import og eksport i henhold til juridiske bestemmelser, som kan være udstedt af regeringer med ansvar for udstedelse heraf i henhold til gældende lovgivning, herunder bestemmelser angående eksportadministration i USA, og de af USA eller andre regeringer udstedte slutbruger-, slutbrugs- og destinationsbegrænsninger. Du accepterer at til fulde overholde alle gældende import- og eksportreguleringer og anerkender, at Du bliver holdt ansvarlig for opnåelse af licenser til eksport, geneksport, overførsel eller import af Softwaren.

Adskillelse

Såfremt nogen af bestemmelserne i brugsbetingelserne eller deres anvendelse viser sig at være ugyldige i henhold til gældende bestemmelse, regel eller lov, anses de i nævnte omfang for udeladt, og gyldigheden af de øvrige bestemmelser i brugsbetingelserne påvirkes ikke.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål vedrørende brugsbetingelserne eller ønsker at rapportere problemer vedrørende programmet, programmets indhold eller tjenesterne, kan du kontakte os på https://go.eset.com/supportform

Sprog

Nærværende brugsbetingelser og fortrolighedspolitikken skal udfærdiges på engelsk og/eller andre sprog udelukkende efter ESETs skøn.

13. Betaling

Du kan vælge at bruge programmet og/eller tjenesterne i den valgte periode og vælge den relevante betalingshyppighed. ESET forbeholder sig retten til at rette eventuelle fejl i priser eller andre relaterede oplysninger og til til enhver tid og uden forudgående varsel at ændre priserne.

14. Automatisk fornyelse

Gældende periode. Medmindre brugsbetingelserne bringes til ophør tidligere, gælder de for den i dokumentationen angivne abonnementsperiode. Såfremt der ikke aftales en periode, er standardperioden et år fra den dato, hvor du køber licensen, eller en anden periode, som udelukkende fastsættes efter ESETs skøn.

Meddelelser om fornyelse. I det omfang loven kræver det, vil vi, når udløb af din periode nærmer sig, sende meddelelser til den e-mailadresse, du oplyste, da du oprettede dit abonnement. Såfremt du automatisk fornyer dit abonnement med et år eller mere, giver vi dig besked om det ventende gebyr for fornyelse og bekræfter, at dit abonnement er blevet fornyet.

Automatisk fornyelse og dets effekt. Hvis du har oplyst et gyldigt kreditkortnummer eller en alternativ betalingsmetode, opkræver vi automatisk betaling og fornyer dit abonnement for endnu en periode ved udløb af hver periode. Gebyret overstiger ikke den aktuelle pris og omfatter ikke kampagne- og rabatpriser. Den nye periode vil have samme varighed som den udløbne periode, medmindre andet er angivet af os på fornyelsestidspunktet. Vi vil informere dig om din kontostatus og eventuelle ændringer i vilkår og betingelser for dit abonnement i overensstemmelse med lokal lovgivning.

15. Teknisk support

ESET eller tredjeparter, der er bestilt af ESET, skal yde teknisk support af programmet efter eget skøn uden nogen garanti eller erklæringer. Du skal sikkerhedskopiere alle eksisterende data, software og programfaciliteter forud for din anmodning om teknisk support. ESET og/eller tredjeparter, der er bestilt af ESET, påtager sig intet ansvar for skader eller tab af data, ejendom, software eller hardware eller tab af overskud, der sker som følge af levering af teknisk support af programmet. ESET og/eller tredjeparter, der er bestilt af ESET, forbeholder sig ret til at fastslå, at løsning af problemet ligger uden for omfanget af teknisk support. ESET forbeholder sig ret til at afvise, ophæve eller opsige levering af teknisk support efter eget skøn.

16. Opsigelser

Alle bemærkninger, den returnerede Software og Dokumentation skal leveres til: ESET, spol. s r.o., Einsteinova 24, 851 01 Bratislava, Slovak Republic.