Ta bort ditt ESET HOME-konto

När kontot har tagits bort kan du skapa ett nytt ESET HOME-konto med samma e-postadress som var associerad med det förra kontot.

Om du tar bort ditt ESET HOME-konto raderas inte inloggningsuppgifterna till ditt ESET-abonnemang som du använder med din ESET-produkt (t.ex. ESET Smart Security Premium) för att aktivera produkten och ladda ned moduluppdateringar.

important

När du har tagit bort ditt ESET HOME-konto förblir dina ESET-produkter installerade på dina enheter och kommer fortfarande att skyddas.

Använd ESET HOME-portalen för att ta bort ditt konto (har ett ESET HOME-lösenord)

1.Öppna https://home.eset.com/account.

2.Klicka på Ta bort konto.

3.Klicka på Verifiera min identitet.

4.Ange ditt aktuella lösenord till ESET HOME-kontot i fältet Lösenord.

note

Om du har ställt in tvåfaktorautentisering anger du den 6-siffriga koden från autentiseringsappen och klickar på Fortsätt.

5.Klicka på Ta bort konto.

Ditt konto är nu borttaget.

Använd ESET HOME-portalen för att ta bort ditt konto (jag har inte skapat ett ESET HOME-lösenord)

1.Öppna https://home.eset.com/account.

2.Klicka på Ta bort konto.

3.Klicka på Skicka e-post.

4.E-postmeddelandet skickas till din e-postadress. Klicka på länken i e-postmeddelandet för att verifiera din identitet och du omdirigeras till ESET HOME-portalen.

note

Om du har ställt in tvåfaktorautentisering anger du den 6-siffriga koden från autentiseringsappen och klickar på Fortsätt.

5.Klicka på Ta bort konto.

Ditt konto är nu borttaget.

Använda ESET HOME-appen för att ta bort ditt konto

1.Tryck på huvudmenyikonen och välj Mitt konto längst ned i huvudmenyn.

2.Rulla nedåt och tryck på Ta bort konto.

3.Tryck på Verifiera min identitet.

4.Ange ditt aktuella lösenord till ESET HOME-kontot i fältet Lösenord.

note

Om du har ställt in tvåfaktorautentisering anger du den 6-siffriga koden från autentiseringsappen och klickar på Fortsätt.

5.Tryck på Ta bort konto.

Ditt konto är nu borttaget.