Hantera inloggade enheter och inloggningshistorik

Du kan se var ditt konto för närvarande är inloggat på ESET HOME direkt i Mitt konto >Säkerhetsinställningar > Inloggade enheter.

För att förbättra kontots säkerhet kan du kontrollera när och var ESET HOME-kontot har använts tidigare i alternativet Inloggningshistorik. Detta ger dig en bättre översikt över ESET HOME-kontots aktivitet.

note

Platsprecision

Inloggningsplatsen baseras på geografisk IP-sökning. Den här platsen behöver inte matcha enhetens plats som används för att logga in på ditt ESET HOME-konto. Den aktuella platsen baseras istället på internetleverantörens procedurer för registrering av IP-adresser.

Mer information om inloggningsenhetens IP-adress finns i kapitlet med svar på vanliga frågor.