Ändra ESET HOME-kontoinställningarna

Så här gör du ändringar i ditt ESET HOME-konto:

I ESET HOME-portalen: Klicka på din e-postadress högst upp på skärmen och välj Mitt konto i rullgardinsmenyn för att ändra språket för e-postmeddelanden, land och andra ESET HOME-kontoinställningar.

I ESET HOME-programmet: Tryck på huvudmenyikonen i det övre vänstra hörnet och välj Mitt konto överst på huvudmenyn.

Ändra nationella inställningar för ESET HOME

I kontots regionala inställningar kan du ändra ditt ursprungsland, språket för e-postmeddelanden som ESET HOME skickar till dig och din tidszon.

Ändra ditt ESET HOME-lösenord

1.Klicka på Ändra lösenord under e-postadressen.

2.Skriv ditt aktuella lösenord.

3.Skriv ett nytt lösenord.

important

Ditt lösenord måste bestå av minst 10 tecken och innehålla minst ett av följande:

Små bokstäver

Stor (VERSAL) bokstav

Nummer

4.Klicka på Skicka.

5.Ditt lösenord ändras och du får ett e-postmeddelande från ESET. Klicka på Jag förstår och logga in med ditt nya ESET HOME-lösenord.

Ändra standard-e-postadress för ESET HOME

note

Password Manager aktiverad på användarprofilen

Om du ändrar e-postadressen för ditt ESET HOME-konto påverkar det ”Jag”-användarprofilen där Password Manager-funktionen är aktiverad.

Din "Jag"-profil kommer att skapas med en ny e-postadress och den ursprungliga e-postadressen där Password Manager-funktionen är aktiverad kommer att flyttas över till den automatiskt skapade profilen.

1.Klicka på Ändra e-postadress.

2.Skriv din nya e-postadress och nuvarande ESET HOME-lösenord.

3.Klicka på Skicka.

4.Logga in till den e-postadress som du har valt.

5.Öppna e-postmeddelandet Ändring av e-postadress har begärts – ESET HOME.

6.Klicka på bekräftelselänken för att återgå till ESET HOME-portalen.

7.Klicka på Bekräfta.

8.Klicka på Jag förstår.

Nu kan du logga in på ditt ESET HOME-konto med den nya e-postadressen.

note

De här stegen ändrar din e-postadress för inloggning och e-postadressen dit du får ditt ESET HOME-e-postmeddelande skickat. De här stegen ändrar inte e-postadressen för abonnemangsregistrering. Om du vill ändra e-postadressen associerad med ditt abonnemang kontaktar du ESET:s tekniska support.

Ändra cookieinställningar

Du kan ändra dina cookieinställningar när som helst. Klicka på Ändra mina cookieinställningar > Bekräfta mina val när du har justerat cookieinställningarna. Läs mer i vår cookiepolicy.