Automatisk inloggning är aktiverad för fantomkontot

Automatisk inloggning är aktiverad för enhetens Fantomkonto. När enheten är i normal status rekommenderar vi inte att du använder automatisk inloggning eftersom det kan orsaka problem med åtkomst till ditt riktiga användarkonto eller skicka falska larm om att datorn saknas.

Inaktivera automatisk inloggning genom att klicka på Inaktivera automatisk inloggning eller läs artiklarna Microsofts kunskapsbas som nämns i ämnet ovan.