Automatisk inloggning är aktiverad för det riktiga kontot

Om automatisk inloggning är aktiverad för ditt riktiga konto är kontot inte skyddat mot obehörig åtkomst. Klicka på Inaktivera automatisk inloggning för att lösa det här optimeringsproblemet.

disable_autologin

Om du vill inaktivera automatisk inloggning i olika versioner av Windows manuellt, se följande artiklar i Microsoft kunskapsbas:

Aktivera eller inaktivera automatisk inloggning i Windows 7, Windows 8 och Windows 10

AutoAdminLogon-nyckel i Windows-register

Vid inloggning på fantomkontot när datorn är i normal status skickas ett meddelande med information om misstänkt aktivitet på datorn till din e-postadress när någon loggar in på detta konto. Efter att du har fått meddelandet kan du avgöra om du vill markera datorn som att den saknas.

important

Följ bara stegen som är kopplade till avstängning av den automatiska inloggningsfunktionen.