Uređaji

Dodavanje novog uređaja

Da biste zaštitili novi uređaj, kliknite na opciju +Dodaj novi uređaj u odeljku Uređaji ili pogledajte Dodavanje uređaja.

Prikaz informacija o uređajima

Ovaj prozor navodi uređaje koji su povezani sa vašim ESET HOME nalogom i uređaje koji su predloženi za povezivanje. Svaki povezani uređaj je predstavljen svojim imenom, statusom aplikacije i informacijama o ažuriranjima proizvoda.

PAGE_DEVICES

Neophodna je pažnja

Uređaji na ovoj listi imaju upozorenje ili važno obaveštenje.

Uređaji bez problema

Na ovoj listi možete da pronađete uređaje koji funkcionišu ispravno. Bezbednosni proizvod koji je pokrenut na zaštićenom uređaju je aktiviran i ažuriran na najnoviju verziju. Operativni sistem je ažuriran, a u slučaju mobilnog uređaja, nije prijavljen kao nestao.

Predloženi uređaji za povezivanje

Uređaji na ovoj listi su zaštićeni vašom licencom, ali nisu povezani sa vašim ESET HOME nalogom. Uređaji u ovoj kategoriji su predstavljeni svojim imenom. Kliknite na uređaj koji želite da povežete i izaberite opciju Obavesti uređaj da biste upravljali njime i pogledali njegovu bezbednost.

Detalji o uređaju

Kliknite na opciju Prikaži više informacija da biste prikazali detaljne informacije o uređaju.

Obaveštenja – Prikazuje probleme sa ESET proizvodom koji je instaliran na uređaju. Kliknite na određeno obaveštenje da biste videli detaljne informacije. Ove informacije su dostupne samo ako uređaj ima upozorenje ili kritično obaveštenje.

Informacije o proizvodu — Prikazuje informacije o instaliranom proizvodu io datumu aktivacije.

Informacije o licenci – Prikazuje informacije o licenci koja se koristi za aktivaciju i sledeći datum plaćanja. Kliknite na opciju Otvori licencu da biste dobili više informacija.

Anti-Theft — Kliknite na dugme Otvori Anti-Theft da biste upravljali uređajima sa ESET Anti-Theft zaštitom. Ova funkcija je dostupna samo ako je vaš uređaj zaštićen ESET Anti-Theft zaštitom.

Verzija proizvoda

Za status bezbednosti uređaja pročitajte odeljak Upotreba licence.