Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaţi categoria
Selectaşi subiectul

ESET Anti-Theft

În călătoriile zilnice de acasă la locul de muncă și în alte zone publice, dispozitivele noastre personale sunt expuse permanent riscului de pierdere sau de furt. Dacă pierdeți sau vi se fură dispozitivul, ESET Anti-Theft vă permite să monitorizați utilizarea dispozitivului și să urmăriți dispozitivul dispărut utiliznd adresa IP a acestuia, ajutndu-vă să recuperați dispozitivul și să vă protejați datele cu caracter personal.

ESET Anti-Theft este o funcție din cadrul ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security și ESET Mobile Security, care extinde securitatea la nivel de utilizator în cazul în care un dispozitiv este pierdut sau furat.

ESET Anti-Theft utilizează tehnologii moderne, cum ar fi căutarea adresei IP geografice, captura imaginii camerei Web, protecția contului de utilizator și monitorizarea dispozitivului și vă poate ajuta pe dvs. și forțele de poliție să localizați computerul sau dispozitivul în cazul pierderii sau furtului. ESET Anti-Theft vă permite să vedeți activitățile care au loc pe computer sau dispozitiv, facilitnd urmărirea acestuia.


note

Caracteristicile Anti-Theft și Filtru pentru apeluri nu sunt disponibile pe tabletele care nu acceptă apeluri, mesagerie sau date mobile.