Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaţi categoria
Selectaşi subiectul

ESET HOME introducere

ESET HOME conectează mai multe caracteristici pentru a vă ajuta să navigați și să obțineți maximum din produsele ESET pentru locuințe.

ESET HOME oferă următoarele caracteristici și aplicații:

Devices64x64icon Gestionarea dispozitivelor

Gestionarea dispozitivelor vă permite să accesați informații despre dispozitive pe care există produse ESET conectate la contul dvs. ESET HOME sau computere care au fost activate de abonamente gestionate de contul dvs., precum și să dezactivați produsul ESET pe un dispozitiv.

Gestionarea dispozitivelor - Ajutor online


Licences64x64icon Gestionarea abonamentelor

Gestionarea abonamentelor vă permite să vedeți informații esențiale referitoare la fiecare abonament, starea abonamentului, data expirării abonamentului, numărul de dispozitive activate și, dacă este cazul, avertismentele privind limita de utilizare depășită sau expirarea abonamentului. De asemenea, puteți partaja un abonament cu alți utilizatori.

Gestionarea abonamentelor - Ajutor online


AntiTheft-64x65-shaded ESET Anti-Theft

ESET Anti-Theft este o caracteristică specializată a produselor de securitate ESET pentru utilizatorii persoane fizice. ESET Anti-Theft utilizează tehnologii precum căutarea adresei IP geografice, captura de imagini prin camere web, protecția contului de utilizator și monitorizarea dispozitivului și vă poate ajuta pe dvs. și forțele de poliție să localizați computerul sau dispozitivul în cazul pierderii sau furtului. ESET Anti-Theft vă conectează produsul ESET la portalul ESET HOME pentru a vă permite să vedeți pe orice dispozitiv, într-un browser web, activitățile care au loc pe computer sau pe dispozitivul mobil, facilitând urmărirea acestuia.

ESET Anti-Theft nu este disponibilă ca aplicație independentă, ci este o caracteristică în următoarele produse:

ESET Smart Security Premium (Windows)

ESET Internet Security (Windows)

ESET Mobile Security (Android)

ESET Anti-Theft – Ajutor online


ParentalControl120-shaded ESET Parental Control

Serviciul web ESET Parental Control funcționează ca o completare la aplicația ESET Parental Control, care îi protejează pe copii împotriva amenințărilor de pe smartphone-uri și tablete. Aplicația este o aplicație Android independentă, complet integrată cu ESET HOME, astfel că părinții pot să monitorizeze și să ajusteze activitatea online a copiilor nu numai din aplicația ESET Parental Control, dar și din orice browser web, conectându-se la contul lor ESET HOME.

ESET Parental Control – Ajutor online


paswordManager120-shaded ESET Password Manager

ESET Password Manager face parte din abonamentul pentru ESET Small Business Security, ESET Security Ultimate și ESET Smart Security Premium. Această funcționalitate vă protejează și vă stochează parolele și datele cu caracter personal și include o funcționalitate de completare a formularelor care economisește timp prin completarea automată și precisă a formularelor web.

ESET Password Manager este disponibil ca aplicație pentru iOS și Android și ca extensie de browser.

ESET Password Manager – Ajutor onlinenote

Pentru a accesa caracteristicile portalului ESET HOME, trebuie să creați un cont ESET HOME.

icon_vpn_1ESET VPN

Funcționalitatea ESET VPN (Virtual Private Network) face parte din pachetul ESET Small Business Security și ESET HOME Security Ultimate. VPN permite utilizatorilor să stabilească o conexiune de rețea privată atunci când utilizează rețele publice și private.

ESET VPN - Ajutor online