Selecteer de categorie
Selecteer het onderwerp

Meldingen

Er worden meldingen gegenereerd over problemen met het ESET HOME-account, apparaten en abonnementen. Alle ontvangen meldingen worden weergegeven in het meldingenvenster. Als u het meldingenvenster wilt openen, klikt u op Meldingen in de rechterbovenhoek nadat u bent ingelogd bij de ESET HOME-webportal. In dit gedeelte kunt u ervoor kiezen om Alle of Belangrijke meldingen weer te geven. U ontvangt een melding op basis van de ernst van het probleem: als informatie, als belangrijk of als waarschuwing. Als u meldingen in de ESET HOME-app wilt toestaan, raadpleegt u het hoofdstuk App-instellingen.

Blauw: bijvoorbeeld Apparaat toegevoegd aan abonnement

Oranje: bijvoorbeeld Abonnement verloopt binnenkort

Rood: bijvoorbeeld Abonnement is verlopen

Als een melding afkomstig is uit het gedeelte Abonnementen of Apparaten, ziet u een meldingsbadge (aantal ongelezen meldingen met een kleur die de ernst aangeeft) in het betreffende gedeelte.

notifications

Melding verwijderen

De melding kan handmatig worden verwijderd in de portal, en in de app alleen in het meldingenpaneel.

1.Meld u aan bij de ESET HOME-webportal of bij de MyESET_FavIcon_64x64-01-01-app.

2.Open het gedeelte Meldingen.

3.Klik op X of veeg naar links en tik op het prullenbakpictogram delete_icon in de app. De melding wordt dan niet meer weergegeven.

Hoe meer meldingen over abonnementen/apparaten u verwijdert, hoe minder meldingsbadges u ziet. Een melding verwijdert zichzelf wanneer u een probleem oplost voordat u de melding in Meldingen verwijdert.

important

Als u meldingen verwijdert en geen badge op het startscherm ziet, betekent dit niet dat u het probleem hebt opgelost. Het probleem wordt weergegeven bij het betreffende apparaat of abonnement tot u het probleem hebt opgelost.