Ik ben mijn ESET HOME wachtwoord vergeten

important

Op zoek naar informatie over veelvoorkomende problemen met wachtwoorden?

Mijn gebruikersnaam, wachtwoord of activeringscode werkt niet

Uw wachtwoord op de instellingen ontgrendelen in ESET Windows-thuisproducten

ESET HOME wachtwoord opnieuw instellen

Ik kan de aanmeldingsgegevens voor mijn ESET HOME-account niet vinden

1.ESET HOME Bezoek.

2.Klik op Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

3.Ga naar het veld E-mailadres en typ het e-mailadres dat u hebt gebruikt tijdens het registratieproces voor ESET HOME.

4.Klik op Verzenden.

5.Nadat u op Verzenden hebt geklikt, wordt er een e-mail verzonden naar het e-mailadres dat u hebt ingevoerd, met daarin een koppeling naar uw account en instructies voor het opnieuw instellen van het wachtwoord voor uw ESET HOME-account.

6.Log in bij uw e-mailaccount en open de e-mail met de naam Wachtwoordwijziging - ESET HOME.

7.Volg de instructies in de e-mail. U wordt teruggeleid naar ESET HOME.

8.Als u een nieuw wachtwoord wilt instellen, typt u het gewenste wachtwoord in Nieuw wachtwoord invoeren en klikt u op Bevestigen.

9.Uw wachtwoord is gewijzigd en u kunt inloggen.

Ik moet mijn wachtwoord ophalen uit de toepassing

1.Open de ESET HOME-toepassing.

2.Tik Aanmelden.

3.Tik Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

4.Ga naar het veld E-mail en typ het e-mailadres dat u hebt gebruikt tijdens het registratieproces voor ESET HOME.

5.Log in bij uw e-mailaccount en open de e-mail met de naam Wachtwoordwijziging - ESET HOME.

6.Volg de instructies in de e-mail. U wordt teruggeleid naar ESET HOME.

7.Als u een nieuw wachtwoord wilt instellen, typt u het gewenste wachtwoord in Nieuw wachtwoord invoeren en klikt u op Bevestigen.

8.Uw wachtwoord is gewijzigd en u kunt inloggen.

note

Voor stapsgewijze visuele instructies om het wachtwoord van uw ESET HOME-account opnieuw in te stellen, raadpleegt u dit artikel in de ESET-kennisbank. (Dit artikel is niet in alle talen beschikbaar.)

Ik heb geen e-mail met instructies ontvangen om mijn wachtwoord opnieuw in te stellen

Probeer in dat geval een van de volgende dingen tot u de instructies hebt ontvangen:

1.Controleer of u het juiste e-mailadres hebt ingevoerd (het e-mailadres dat u ook hebt opgegeven tijdens het registratieproces voor ESET HOME of tijdens de activering van de functie ESET Antidiefstal). Uit beveiligingsoverwegingen wordt in de ESET HOME-webinterface niet vermeld of het e-mailadres dat u hebt ingevoerd voor het systeem, het juiste e-mailadres is. Open uw postvak, typ 'ESET HOME' in de zoekbalk van uw postvak om te verifiëren of u een e-mail van ESET hebt ontvangen.

2.Zoek naar:

De map Spam en Ongewenste e-mail in uw e-mailaccount

Anders postvakken waarin e-mails binnenkomen: markeer info@product.eset.com als een veilig adres in uw e-mailclient.

Gebruikers van Gmail: raadpleeg de map Promoties. Zie arrow_down_home Hoe kom ik bij de map Reclame?

3.Typ het e-mailadres opnieuw en klik op Verzenden. U moet het e-mailadres invoeren dat u tijdens het registratieproces voor ESET HOME hebt opgegeven (zoals vermeld in stap 1).

4.Als het probleem nog steeds niet is opgelost, neem dan contact op met de technische ondersteuning van ESET.