Automatische aanmelding voor echt account is ingeschakeld

Als automatische aanmelding voor uw echte account is ingeschakeld, is uw account niet beveiligd tegen ongeoorloofde toegang. Klik op Automatische aanmelding uitschakelen om dit optimalisatieprobleem op te lossen.

disable_autologin

Als u automatische aanmelding handmatig wilt uitschakelen in verschillende versies van Windows, raadpleegt u de volgende artikelen in de kennisbank van Microsoft:

Automatisch aanmelding uitschakelen in Windows 7, Windows 8 en Windows 10

Sleutel AutoAdminLogon in het Windows-register

Als u het Phantom-account inschakelt wanneer uw computer in de status Normaal is, wordt er een melding geactiveerd met informatie over verdachte activiteit op uw computer die per e-mail naar u wordt verzonden elke keer wanneer iemand zich bij dit account aanmeldt. Nadat u de melding hebt ontvangen, kunt u beslissen of u de computer wilt markeren als Verdwenen.

important

Volg alleen de stappen die betrekking hebben op het uitschakelen van de functie voor automatisch aanmelden.