Varslinger

Varsler genereres ved problemer med ESET HOME-kontoer, -enheter og -abonnementer. Alle mottatte varsler vises i varselpanelet. For å åpne varselpanelet, klikk på Varsler øverst til høyre etter at du har logget inn i ESET HOME-nettportalen. I denne delen kan du velge å vise Alle varsler eller Viktige varsler. Du mottar varsler i henhold til problemets alvorlighetsgrad – informativ, viktig eller advarsel. For å tillate varsler i ESET HOME-appen, gå til kapittelet App-innstillinger.

Blå – eksempel: En enhet er lagt til i abonnementet

Oransje – eksempel: abonnementet er i ferd med å utløpe

Rød – eksempel: abonnementet er utløpt

Hvis et varsel kommer fra delen Abonnementer eller Enheter, ser du et varselmerke (antall uleste varsler, med farge etter alvorlighetsgrad) under den respektive delen.

notifications

Fjern varsling

Varslingen kan fjernes manuelt i portalen eller kun i appen via varslingspanelet.

1.Logg inn i ESET HOME-nettportalen eller MyESET_FavIcon_64x64-01-01-appen.

2.Åpne Varsler-delen.

3.Klikk på X eller sveip til venstre og trykk på papirkurvikonet delete_icon i programmet. Varslingen vises ikke lenger.

Når du fjerner varsler relatert til abonnementer eller enheter, reduseres også antallet i varselmerkene. Varselet fjerner seg selv når du løser problemer før du fjerner dem fra Varsler.

important

Hvis du sletter varsler og ikke har noe merke på hjem-skjermen, betyr ikke det at du har løst problemet. Problemet kommer til å presenteres under en bestemt enhet eller et bestemt abonnement til det er løst.