Skjermlås ikke sikret

Du sikrer enheten din med en skjermlåskode, passord, PIN-kode eller et mønster ved å navigere til Android-innstillinger > Sikkerhet og personvern > Opplåsing av enhet og velge et av de tilgjengelige alternativene. De fleste Android-enheter tilbyr Sveip, Ansiktsopplåsing, Ansikt og stemme, Fingeravtrykk, mønster, PIN-kode eller Passord.

Hvis noen prøver å låse enheten med feil kode, vil ESET Anti-Theft varsle deg om mistenkelig aktivitet ved hjelp av en varselmelding på enheten.