Velg kategori
Velg tema

Automatisk innlogging for fantomkonto er aktivert

Automatisk pålogging er aktivert for fantomkontoen på enheten din. Når enheten er i normal tilstand, anbefales det ikke å bruke automatisk innlogging da dette vil kunne føre til problemer med tilgang til din virkelige brukerkonto eller sende falske alarmer om savnet tilstand for datamaskinen din.

For å deaktivere automatisk innlogging, klikk Deaktiver automatisk innlogging eller se Microsofts kunnskapsbaseartikler som er nevnt i emnet over.