Velg kategori
Velg tema

Automatisk innlogging for ekte konto er aktivert

Om automatisk innlogging er aktivert for den ekte kontoen din, er den ikke beskyttet mot uautorisert tilgang. Klikk på Deaktiver automatisk pålogging for å løse dette optimaliseringsproblemet.

disable_autologin

Se følgende artikler fra Microsofts kunnskapsbase for å deaktivere automatisk pålogging i ulike versjoner av Windows manuelt:

Aktivere eller deaktivere automatisk pålogging i Windows 7, Windows 8 and Windows 10

AutoAdminLogon-nøkkel i Windows-registeret

Å logge inn på fantomkontoen når datamaskinen er i normaltilstand vil føre til at en varsling med informasjon om mistenkelig aktivitet på datamaskinen vil bli sendt til e-posten din hver gang noen logger inn på denne kontoen. Når du har mottatt varslingen, kan du velge om du vil merke datamaskinen som savnet.

important

Følg bare de trinnene som er forbundet med deaktivering av funksjonen for automatisk pålogging.