Értesítések

Az értesítések az ESET HOME fiókkal, eszközökkel és licencekkel kapcsolatos problémáit jelzik. Az összes beérkezett értesítés az értesítési panelen látható. Az értesítési panel megnyitásához kattintson az Értesítések gombra a jobb felső sarokban, miután bejelentkezett az ESET HOME webportálra. Ebben a szakaszban kiválaszthatja az Összes vagy a Fontos értesítések megjelenítését. A probléma súlyossága – informatív, fontos vagy riasztás – határozza meg, hogy milyen értesítést kap.

Kék – például eszközt adtak hozzá a licenchez

Narancs – például a licenc hamarosan lejár

Piros – például a licenc lejárt

Ha az értesítés a Licencek vagy az Eszközök szakaszból származik, egy értesítési jelvény (az olvasatlan értesítések száma és a súlyossági szín) látható a megfelelő szakasz alatt.

notifications

Az értesítés eltávolítása

Az értesítés manuálisan törölhető a portálon vagy az alkalmazásban az értesítési panelen.

1.Jelentkezzen be az ESET HOME webportálra vagy az MyESET_FavIcon_64x64-01-01 alkalmazásba.

2.Nyissa meg az Értesítések szakaszt.

3.Kattintson az X gombra, vagy húzza az ujját balra, és koppintson a kukát ábrázoló ikonra delete_icon az alkalmazásban. Az értesítés ekkor eltűnik.

Ahogy törli a Licencek/Eszközök szakasz értesítéseit, az értesítési jelvényekben szereplő szám is csökken. Az értesítés eltávolítja magát, ha Ön elhárítja az adott problémát azelőtt, hogy eltávolítaná az Értesítések szakaszból.


important

Ha törölt egy értesítést, és jelvény sincs a főképernyőn, az nem jelenti azt, hogy elhárította a problémát. A probléma egy adott eszköz vagy licenc alatt lesz látható addig, amíg el nem hárítja.

Értesítések az alkalmazásban