Podijeli licencu


important

VAŽNO

Imajte na umu da vam ova funkcija omogućuje dijeljenje licence (pravo na korištenje softvera) samo s članom vaše obitelji ili prijateljem. Ne smatra se pravom na preprodaju niti dijeljenje licence u komercijalne svrhe.

Ako vaša licenca nije prekomjerno iskorištena i imate slobodno računalo, možete ga podijeliti s obitelji i prijateljima:

1.Na popisu licenci koje su povezane s vašim ESET HOME računom odaberite licencu koju želite podijeliti i kliknite Otvori licencu.

2.Kliknite Podijeli zaštitu.

3.Odaberite broj uređaja koje želite podijeliti. Imajte na umu da možete odabrati samo onoliko uređaja koje ćete zaštititi koliko ima slobodnih računala na licenci.

4.Upišite adresu e-pošte osobe s kojom biste htjeli podijeliti svoja računala s licencom.

5.Kliknite Pošalji zaštitu kako biste potvrdili. Vlasnik adrese e-pošte prima e-poruku koja sadrži pozivnicu za licencu i dodatne informacije o aktiviranju zaštite na uređaju. Taj proces zahtijeva prijavu ili registraciju na ESET HOME račun.

6.Nakon uspješne prijave na ESET HOME račun, vaš prijatelj ima opciju prihvaćanja ili odbijanja pozivnice. Nakon što je pozivnica prihvaćena, vaš prijatelj može izravno preuzeti aktivirani program na svoj uređaj, ovisno o vrsti podijeljene licence, ili upotrijebiti svoj ESET HOME račun za aktivaciju programa koji je instaliran s pomoću samostalnog ili live instalacijskog programa. Podijeljena licenca s odgovarajućim brojem podijeljenih računala će se prikazati na popisu licenci vašeg prijatelja.

Vizualni vodič s detaljnim uputama potražite u ESET-ovom članku baze znanja (nije dostupan na svim jezicima).


note

Podijeljena računala na vašoj licenci će se prikazati na popisu Uređaji na stranici s pojedinostima o licenci. Svako podijeljeno računalo navedeno je s e-poštom korisnika i trenutačnim statusom. Možete poništiti pozivnicu ili prestati dijeliti svoje računalo tako da kliknete ikonu izbornika three_dots_menu i odaberete Otkaži.