ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Zajednička upotreba pretplate


important

Imajte na umu da vam ova funkcija omogućuje dijeljenje pretplate (pravo na korištenje softvera) samo s nekim drugim. Ne smatra se pravom na preprodaju niti na dijeljenje pretplate u komercijalne svrhe.

Ako niste prekomjerno upotrebljavali pretplatu i imate dostupnu jedinicu pretplate, možete je podijeliti s nekim drugim:

1.Na popisu pretplata povezanih s vašim ESET HOME računom odaberite pretplatu koju želite podijeliti i kliknite Otvori pretplatu.

2.Kliknite Zajednička upotreba pretplate.

3.Odaberite broj uređaja s kojima želite dijeliti. Imajte na umu da možete odabrati samo onoliko uređaja za zaštitu koliko ima slobodnih jedinica pretplate.

4.Upišite adresu e-pošte osobe s kojom želite zajednički upotrebljavati jedinicu pretplate.

share_subscription

5.Kliknite Zajednička upotreba pretplate da biste potvrdili.

6.Kliknite Razumijem. Vlasnik adrese e-pošte će primiti e-poruku koja sadrži pozivnicu za pretplatu i dodatne informacije o aktiviranju zaštite na uređaju. Taj proces zahtijeva prijavu ili registraciju na ESET HOME račun.

7.Nakon uspješne prijave u ESET HOME račun, primatelj kojeg ste odabrali ima opciju prihvaćanja ili odbijanja pozivnice. Nakon što je pozivnica prihvaćena, primatelj može izravno preuzeti aktivirani program na svoj uređaj, ovisno o vrsti podijeljene pretplate, ili upotrijebiti svoj ESET HOME račun za aktivaciju programa koji je instaliran s pomoću samostalnog ili instalacijskog programa Live Installer. Podijeljena pretplata s odgovarajućim brojem podijeljenih jedinica će se prikazati na popisu pretplata primatelja.

Vizualni vodič s detaljnim uputama potražite u ESET-ovom članku baze znanja (nije dostupan na svim jezicima).


note

Podijeljene jedinice pretplate će se prikazati na popisu Pregled uređaja nalazi se na stranici s pojedinostima o pretplati. Adresa e-pošte korisnika i trenutačni status predstavljaju svaku podijeljenu jedinicu pretplate. Poništiti pozivnicu ili prestati dijeliti jedinicu pretplate možete tako da kliknete ikonu izbornika s tri točkice three_dots_menu i odaberete Otkaži.