ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Obavijesti

Obavijesti se generiraju za probleme povezane s računom, uređajima i pretplatama za program ESET HOME. Sve primljene obavijesti prikazuju se na ploči s obavijestima. Da biste otvorili ploču s obavijestima, kliknite Obavijesti u gornjem desnom kutu nakon što se prijavite na ESET HOME web portal. U ovom odjeljku možete odabrati da se prikažu sve ili važne obavijesti. Obavijesti ćete primati u skladu s ozbiljnošću problema – informativnu ili važnu obavijest te upozorenje. Da biste dopustili obavijesti u aplikaciji ESET HOME, idite na poglavlje o postavkama aplikacije.

Plava – na primjer, uređaj je dodan pretplati

Narančasta – na primjer, pretplata uskoro istječe

Crvena – na primjer, pretplata je istekla

Ako je obavijest iz odjeljka Pretplate ili Uređaji u odgovarajućem odjeljku vidjet ćete značku obavijesti (broj nepročitanih obavijesti s bojom ozbiljnosti).

notifications

Ukloni obavijest

Obavijest se može ukloniti na portalu ručno ili u aplikaciji samo na ploči s obavijestima.

1.Prijavite se na ESET HOME web-portal ili MyESET_FavIcon_64x64-01-01 aplikaciju.

2.Otvorite odjeljak Obavijesti.

3.Kliknite X ili prijeđite prstom ulijevo, a zatim dodirnite ikonu kante za smeće delete_icon u aplikaciji. Obavijest se više ne prikazuje.

Kako brišete obavijesti povezane sa stavkom Pretplate/Uređaji, tako će se broj u značkama obavijesti smanjivati. Obavijest će se sama ukloniti kada riješite problem prije nego što ga uklonite iz Obavijesti.


important

Ako obrišete obavijesti i nemate značku na početnom zaslonu, to ne znači da ste riješili problem. Problem će se prikazivati pod određenim uređajem ili pretplatom dok ga ne riješite.