ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Obavijesti

Obavijesti se generiraju za probleme povezane s računom, uređajima i licencama za program ESET HOME. Sve primljene obavijesti prikazuju se na ploči s obavijestima. Da biste otvorili ploču s obavijestima, kliknite Obavijesti u gornjem desnom kutu nakon što se prijavite na ESET HOME web-portal. U ovom odjeljku možete prikazati Sve ili Važne obavijesti. Primit ćete obavijest u skladu s ozbiljnosti problema: informativnu obavijest, važnu obavijest ili upozorenje.

Plava – na primjer, uređaj je dodan licenci

Narančasta – na primjer, licenca uskoro istječe

Crveno – na primjer, licenca je istekla

Ako je obavijest iz odjeljka Licence ili Uređaji u odgovarajućem odjeljku vidjet ćete značku obavijesti (broj nepročitanih obavijesti s bojom ozbiljnosti).

notifications

Ukloni obavijest

Obavijest se može ukloniti na portalu ručno ili u aplikaciji samo na ploči s obavijestima.

1.Prijavite se na ESET HOME web-portal ili MyESET_FavIcon_64x64-01-01 aplikaciju.

2.Otvorite odjeljak Obavijesti.

3.Kliknite X ili prijeđite prstom ulijevo, a zatim dodirnite ikonu kante za smeće delete_icon u aplikaciji. Obavijest se više ne prikazuje.

Kako brišete obavijesti povezane sa stavkom Licence/Uređaji, tako će se broj u značkama obavijesti smanjivati. Obavijest će se sama ukloniti kada riješite problem prije nego što ga uklonite iz Obavijesti.


important

Ako obrišete obavijesti i nemate značku na početnom zaslonu, to ne znači da ste riješili problem. Problem će se prikazivati pod određenim uređajem ili licencom dok ga ne riješite.

Obavijesti u aplikaciji