Jaa tilaus

important

Muista, että tämän ominaisuuden avulla voit ainoastaan jakaa tilauksen (oikeuden käyttää ohjelmistoa) jonkun muun kanssa. Tämä ei ole oikeus myydä tai jakaa tilausta kaupallisiin tarkoituksiin.

Jos et ole käyttänyt tilaustasi liikaa ja sinulla on käytettävissä oleva tilausyksikkö, voit jakaa sen jonkun muun kanssa:

1.Valitse ESET HOME -tiliin liitettyjen tilauksien luettelosta jaettava tilaus ja napsauta Avaa tilaus.

2.Valitse Jaa tilaus.

note

Tuotteen ESET Mobile Security ja tilauksen kokeiluversion jakaminen ei ole mahdollista.

3.Valitse niiden laitteiden määrä, jotka haluat jakaa. Huomaa, että voit valita vain niin monta suojattavaa laitetta kuin sinulla vapaita tilausyksiköitä.

4.Kirjoita sähköpostiosoite siltä henkilöltä, jonka kanssa haluat jakaa tilausyksikkösi.

share_subscription

5.Vahvista napsauttamalla Jaa tilaus.

6.Napsauta Selvä. Sähköpostiosoitteen haltija saa sähköpostiviestin, joka sisältää tilauskutsun ja lisätietoja laitteen suojauksen aktivoimisesta. Tämä edellyttää kirjautumista sisään tai kirjautumista ESET HOME -tilille.

7.ESET HOME -tilille kirjautumisen jälkeen vastaanottaja voi hyväksyä kutsun. Kun kutsu on hyväksytty, vastaanottaja voi jaetun tilauksen tyypistä riippuen ladata aktivoidun tuotteen suoraan laitteeseensa tai käyttää ESET HOME -tiliään asennetun tuotteen aktivointiin asennusohjelman avulla. Jaettu tilaus, jossa on asiaankuuluva määrä jaettuja tilausyksiköitä, näkyy vastaanottajan tilausluettelossa.

Vaiheittainen visuaalinen opas on ESETin tietopankin artikkelissa (ei saatavilla kaikilla kielillä).

note

Jaetut tilausyksiköt näkyvät Laitteen yleiskatsaus -luettelossa Tilauksen tiedot -sivulla. Käyttäjän sähköpostiosoite ja nykyinen tila edustavat jokaista jaettua tilausyksikköä. Voit peruuttaa kutsun tai lopettaa tilausyksikön jakamisen napsauttamalla kolmen pisteen valikkokuvaketta three_dots_menuja valitsemalla Peruuta.