Näytön lukitusta ei ole turvattu

Voit suojata laitettasi näytönlukituskoodilla, salasanalla, PIN-tunnuksella tai kuviolla siirtymällä kohtaan Android-asetukset > Suojaus ja tietosuoja > Laitteen lukituksen avaus ja valitsemalla jonkin käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Useimmissa Android-laitteissa on käytettävissä sipaisu, kasvontunnistus, kasvon- ja äänentunnistus, sormenjälki, kuvio, PIN-tunnus tai salasana.

Jos joku yrittää avata laitteen lukituksen virheellisellä koodilla, ESET Anti-Theft lähettää laitteeseesi ilmoituksen epäilyttävästä toiminnasta.