Viestit

ESET Anti-Theft ‑ohjelman avulla voit lähettää mukautettuja viestejä kadonneeseen/varastettuun laitteeseen Viestit-toiminnolla. Viestit-toiminto on käytettävissä vain, jos laite on Kadonnut-tilassa.

important

Tätä toimintoa kannattaa käyttää harkiten ja vasta sitten, kun tietoja on kerätty riittävästi laitteen jäljittämiseksi. Jos sijaintitietoja ei ole saatavilla ja varas huomaa viestisi, hän voi poistaa laitteesi käytöstä, ja saatat menettää sen seuraamismahdollisuuden.

Viestit-välilehdessä voit määrittää tekstiviestin taustakuvaksi laitteen tekaistulle tilille. Kirjoita viesti Viestin teksti -kenttään.

Voit määrittää viestin tekstillä varustetun mukautetun taustakuvan valitsemalla Viestit-välilehdestä Uusi viesti -vaihtoehdon Windows-tietokoneessa. Valitse taustakuvana käytettävä viesti Toiminto-välilehdessä. Tämä asetus on käytettävissä vain Windows-laitteissa.

Valitsemalla Esikatsele ja lähetä voit tarkastella viestiä ennen sen lähettämistä. Kun olet valinnut Lähetä laitteeseen, viesti toimitetaan 5 minuuttia sen jälkeen, kun kadonnut laite siirtyy online-tilaan, ja se tulee näkyviin automaattisesti varastetun/kadonneen laitteen taustakuvaan.

Viestimallisuosituksia

Tämä laite on ilmoitettu kadonneeksi ja sitä valvotaan. Ota välittömästi yhteyttä poliisiin tai laitteen omistajaan osoitteessa [my@email.com]!

Ole hyvä ja palauta laitteeni.

Tämä laite on varastettu. Olemme juuri tallentaneet sinusta kuvia verkkokameralla ja ilmoittaneet asiasta poliisille. Palauta välittömästi laitteen omistajalle!

Kuinka peruutan ilmoituksen, jonka olet lähettänyt laitteeseen

1.Valitse Viestihistoria-välilehti vasemmalta.

2.Voit estää viestin lähettämisen uudelleen valitsemalla Peruuta.