Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε την κατηγορία
Επιλέξτε το θέμα

Έναρξη

Με τη δημιουργία του λογαριασμού σας στο ESET HOME, μπορείτε να έχετε μια επισκόπηση και να διαχειρίζεστε τις συνδρομές και τις προστασίες των συνδεδεμένων συσκευών σας. Το ESET HOME παρέχει επίσης πολλές δυνατότητες, όπως το ESET Parental Control που προστατεύει τα παιδιά σας από απειλές στα smartphone και στα tablet τους, το ESET Password Manager που προστατεύει και αποθηκεύει τους κωδικούς πρόσβασης και τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, και το ESET Anti-Theft που εντοπίζει τον φορητό υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το θέμα δυνατότητες του ESET HOME.


note

Εάν έχετε συσχετίσει μόνο μια συνδρομή ESET Small Business Security ή ESET Safe Server με τον λογαριασμό σας στο ESET HOME, είναι διαθέσιμες μόνο οι λειτουργίες Password Manager, VPN και Anti-Theft. Όλες οι λειτουργίες εμφανίζονται μόλις προσθέσετε την συνδρομή ESET HOME στον λογαριασμό σας στο ESET HOME.

Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο ESET HOME, προσθέστε τη συνδρομή και προστατέψτε τις συσκευές σας. Στην αρχική οθόνη του ESET HOME, κάντε κλικ στο στοιχείο Έναρξη και συνεχίστε σύμφωνα με την προτίμησή σας παρακάτω:

Προσθήκη συνδρομής και λήψη προστασίας

1.Επιλέξτε το στοιχείο Προσθήκη μιας συνδρομής και λήψη προστασίας και κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια.

2.Πληκτρολογήστε το κλειδί ενεργοποίησης και κάντε κλικ στο στοιχείο Προσθήκη συνδρομής. Εάν δεν έχετε ακόμα συνδρομή, μεταβείτε προς τα πίσω και επιλέξτε το στοιχείο Αγορά συνδρομής ή αποκτήστε μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση κάνοντας κλικ στο στοιχείο Δωρεάν δοκιμή προστασίας.


note

Για τη διαχείριση των συνδρομών σας, ανατρέξτε στο θέμα Συνδρομές και διαχείριση συνδρομών.

3.Τώρα, η συνδρομή σας είναι ενεργή και μπορείτε να κάνετε τα εξής:

a)Προσθήκη μιας άλλης συνδρομής χρησιμοποιώντας τη διαδικασία στο βήμα 2.

b)Προστασία συσκευής – Πραγματοποιήστε λήψη του προϊόντος ESET απευθείας από το ESET HOME και συνδέστε τη συσκευή σας στον λογαριασμό ESET HOME για να βλέπετε και να διαχειρίζεστε όλες τις δυνατότητες. Μπορείτε να προστατέψετε την τρέχουσα / μια άλλη συσκευή ή να κάνετε κοινή χρήση της προστασίας με την οικογένειά σας ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:


important

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προστασία σε συσκευές macOS, αλλά δεν θα εμφανίζονται ως συνδεδεμένες συσκευές στον λογαριασμό σας στο ESET HOME. Δεν θα βλέπετε την κατάσταση ασφαλείας τους στο ESET HOME.

Προστασία αυτής της συσκευής – Πραγματοποιήστε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης του προϊόντος ESET στη συσκευή που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή και ενεργοποιήστε το προϊόν ESET.

4.Για να πραγματοποιήσετε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης στην τρέχουσα συσκευή, κάντε κλικ στο στοιχείο Προστασία αυτής της συσκευής και στο στοιχείο Συνέχεια. Εάν δεν έχετε διαθέσιμες μονάδες συνδρομής, καταργήστε ορισμένες συσκευές, αγοράστε μια νέα συνδρομή ή αυξήστε τη χωρητικότητα της υπάρχουσας συνδρομής.


important

Όταν λήξει η συνδρομή σας, κάντε κλικ στο στοιχείο Ανανέωση ή προσθέστε μια νέα συνδρομή κάνοντας κλικ στο στοιχείο Έχετε ήδη μια ανανεωμένη ή νέα συνδρομή;

5.Επιλέξτε μια συνδρομή, εάν έχετε περισσότερες από μία κατάλληλες συνδρομές, και κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια. Για να προστατεύσετε μια συσκευή Windows Server, κάντε κλικ στο στοιχείο Κάντε κλικ εδώ για λήψη της προστασίας Antivirus για Windows Server και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.


note

Προστατέψτε συσκευή Android

Εάν προστατεύετε μια συσκευή Android, θα ανακατευθυνθείτε στο κατάστημα Google Play για να πραγματοποιήσετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του ESET Mobile Security ή απευθείας στην εφαρμογή ESET Mobile Security, εάν έχετε ήδη πραγματοποιήσει λήψη. Μετά την ενεργοποίηση του ESET Mobile Security, η συσκευή σας θα συνδεθεί αυτόματα στον λογαριασμό σας στο ESET HOME.

Για συσκευή Android, είναι επίσης διαθέσιμη η δωρεάν έκδοση του ESET Mobile Security.

6.Κάντε κλικ στο στοιχείο Λήψη προστασίας Antivirus.

7.Κάντε κλικ στο στοιχείο Το κατάλαβα.

8.Ανοίξτε το πρόγραμμα εγκατάστασης που λάβατε και ενεργοποιήστε το προϊόν ESET.

Προστασία μιας άλλης συσκευής

arrow_down_homeΑποστολή συνδέσμου λήψης μέσω email– Στείλτε το πρόγραμμα εγκατάστασης του προϊόντος ESET για να ενεργοποιήσετε την προστασία στις άλλες συσκευές σας.
arrow_down_homeΚοινή χρήση συνδρομής– Εάν κάνετε κοινή χρήση της συνδρομής σας, θα επιτρέπετε σε άλλα άτομα να εγκαταστήσουν και να διαχειριστούν την προστασία ESET στις συσκευές τους μέσω του δικού τους λογαριασμού στο ESET HOME. Η κοινή χρήση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με συσκευές που διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Windows και macOS.

Αγορά μιας συνδρομής

Αφού επιλέξετε Αγορά συνδρομής, κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια και θα ανακατευθυνθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ESET, όπου μπορείτε να αγοράσετε τη συνδρομή. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο ESET HOME για να προστατεύσετε τη συσκευή σας.

Δοκιμάστε την προστασία δωρεάν

1.Επιλέξτε Δωρεάν δοκιμή προστασίας και κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια.

2.Επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα της συσκευής που θέλετε να προστατεύσετε και κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια.

3.Κάντε κλικ στο στοιχείο:

a)Λήψη προστασίας – Θα πραγματοποιηθεί λήψη του προγράμματος εγκατάστασης για να προστατέψετε την τρέχουσα συσκευή σας.

b)Αποστολή email – Η προστασία θα αποσταλεί στη διεύθυνση email που έχετε εισαγάγει.