Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε την κατηγορία
Επιλέξτε το θέμα

Εγγραφή


important

Υποχρεωτικός λογαριασμός

Εάν αγοράσετε το επίπεδο συνδρομής του ESET Home Security Ultimate, του ESET Home Security Premium ή του ESET Home Security Essential, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο ESET HOME για να πραγματοποιήσετε λήψη και να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα και τις δυνατότητες της ESET.

Χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό ESET HOME:

Στην διαδικτυακή πύλη ESET HOME

Στην εφαρμογή ESET HOME

Στο κύριο παράθυρο του προγράμματος των οικιακών προϊόντων ESET για Windows

Κατά τη διεργασία ενεργοποίησης στην εφαρμογή ESET Parental Control

Είσοδος ESET Mobile Security

Για να λειτουργούν σωστά τα οικιακά προϊόντα ESET για Windows και Android με τις δυνατότητες του ESET HOME, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ESET HOME. Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ESET HOME, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Google, το Apple ID ή τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασης.


important

Εάν χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Google ή το Apple ID σας για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, πρέπει να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό κωδικό πρόσβασης στο ESET HOME για να χρησιμοποιήσετε το ESET Anti-Theft, τον ESET Parental Control ή για να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Google ή το Apple ID από τον λογαριασμό σας στο ESET HOME.

Δημιουργία λογαριασμού στη διαδικτυακή πύλη ESET HOME χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας

1.Επισκεφθείτε την πύλη ESET HOME.

2.Κάντε κλικ στο στοιχείο Δημιουργία λογαριασμού.


note

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ESET HOME με λογαριασμό μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κάντε κλικ στο κουμπί Google/Apple και πληκτρολογήστε τον λογαριασμό Google ή το Apple ID σας. Θα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο ESET HOME.

3.Πληκτρολογήστε μια έγκυρη διεύθυνση email και κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια με email.

4.Πληκτρολογήστε έναν κωδικό πρόσβασης και επιλέξτε την κατάλληλη χώρα. Αυτά τα πεδία απαιτούνται για την εγγραφή.


important

Ο κωδικός πρόσβασής σας πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 10 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν χαρακτήρα από κάθε έναν από τους παρακάτω:

Πεζό γράμμα

Κεφαλαίο γράμμα

Αριθμός

5.Κάντε κλικ στο στοιχείο Δημιουργία λογαριασμού και σύνδεση.

6.Το email επαλήθευσης θα σταλεί στην διεύθυνση email σας. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο στο email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας. Θα συνδεθείτε αυτόματα στον λογαριασμό σας.

Με τη δημιουργία ενός λογαριασμού ESET HOME αποκτάτε επίσης πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ESET, όπως το ESET Anti-Theft. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να προσθέσετε μια νέα συσκευή και να ενεργοποιήσετε το ESET Anti-Theft της ηλεκτρονικής βοήθειας ή στο άρθρο της Γνωσιακής βάσης του ESET Anti-Theft (δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις γλώσσες).

PAGE_REGISTER