Brugerprofiler

Med ESET HOME-kontoen kan du administrere specifikke funktioner, såsom Virtual Private Network og ESET Password Manager, på et centralt sted for alle brugerprofiler. Når du opretter brugerprofiler, kan du aktivere eller tildele ESET HOME-sikkerhedsfunktioner til en anden person. Med brugerprofiler kan du kun administrere sikkerhedsfunktioner, ikke enheder.

Når du er logget på din ESET HOME-konto, skal du klikke på Sikkerhedsfunktioner i sektionen Funktioner.

Brugerprofiler vises, efter at du har aktiveret en af sikkerhedsfunktionerne:

note

ESET VPN-funktion

Hvis du vil installere og aktivere ESET VPN, kan du finde oplysninger i vejledningen i onlinehjælpen til ESET VPN.

note

ESET Password Manager-funktion

Hvis du vil installere og aktivere ESET Password Manager, skal du se instruktionerne i onlinehjælpen til ESET Password Manager.

Mig – Det er en brugerprofil, der oprettes automatisk, når du aktiverer funktionen VPN eller ESET Password Manager. Profilens e-mailadresse er din ESET HOME-kontos e-mailadresse.

Andre brugerprofiler – Profiler for en anden person, der har aktiveret sikkerhedsfunktionen.

Tilføj en ny brugerprofil

Under aktivering af visse funktioner kan du vælge en eksisterende profil eller oprette en ny:

1.Vælg den funktion, du vil aktivere.

2.Klik på Tilføj ny person.

3.Skriv den nye profils navn og e-mailadresse.

4.Klik på Opret profil.

Oplysninger om brugerprofil

Hvis du klikker på Åbn ud for navnet på brugerprofilen, vises følgende oplysninger:

Navn

Det første bogstav i navnet

E-mailadresse

Status for funktionen VPN

Omdøb brugerprofilen

1.Klik på Rediger ud for profilnavnet.

2.Skriv kaldenavnet.

3.Klik på Gem for at bekræfte.

4.Klik på Forstået.

Slet brugerprofilen

1.Klik på Åbn ud for profilnavnet.

2.Klik på Slet profil.

important

Alle funktioner, der aktiveres med denne profil, deaktiveres og bliver tilgængelige for beskyttelse af den anden brugerprofil.

3.Klik på Slet profil for at bekræfte.

4.Klik på Forstået.