Vælg kategorien
Vælg emnet

Enheder

Tilføj en ny enhed/serverenhed

Hvis du vil beskytte en ny enhed, skal du klikke på + Beskyt enhed i sektionen Enheder eller se Tilføj en enhed.

Se enheds-/serverenhedsoplysninger

I dette vindue vises de enheder, der er knyttet til din ESET HOME-konto, og der vises forslag til enheder, der kan tilknyttes. Alle tilknyttede enheder vises med navn, programstatus og oplysninger om produktopdateringer.

PAGE_DEVICES

Handling påkrævet

Enheder/servere på denne liste har en advarsel eller en vigtig meddelelse.

Enheder uden problemer

Enheder/servere på denne liste fungerer korrekt, sikkerhedsproduktet, der kører på den beskyttede enhed, er aktiveret og opdateret til den nyeste version. Operativsystemet er opdateret, og hvis det drejer sig om en mobilenhed, er den ikke rapporteret som bortkommet.

Forslag til enheder, du kan tilknytte

Enheder/servere på denne liste er beskyttet med dit abonnement, men ikke knyttet til din ESET HOME-konto. Enheder/servere i denne kategori vises med navn. Klik på den enhed, du vil tilknytte, og klik på Giv enheden besked for at administrere og se enhedens sikkerhed.

Enhedsdetaljer

Klik på Vis flere oplysninger for at få vist detaljerede enhedsoplysninger.

Meddelelser – Viser problemer med det ESET-produkt, der er installeret på enheden/serveren. Klik på den specifikke meddelelse for at få vist detaljerede oplysninger. Disse oplysninger er kun tilgængelige, hvis enheden/serveren har en advarsel eller en kritisk meddelelse.

Produktoplysninger – Viser oplysninger om det installerede produkt og aktiveringsdatoen.

Abonnementsoplysninger – Viser oplysninger om det abonnement, der er brugt til aktivering, og næste betalingsdato. Klik på Åbn abonnement for at få flere oplysninger.

Anti-Theft – Klik på Åbn Anti-Theft for at administrere enheder, der er beskyttet af ESET Anti-Theft. Denne funktion er kun tilgængelig, hvis enheden er beskyttet af ESET Anti-Theft.

Produktversion

Du kan status for enheds-/serverenhedssikkerhed ved at læse Brug af abonnement.