DNS-forgiftning

Ved bruk av DNS-forgiftning (DNS - Domain Name Server), kan hackere lure DNS-serveren til en datamaskin til å tro at de falske dataene de oppgir, er legitime og ekte. Den falske informasjonen hurtigbufres i en bestemt periode, slik at angriperne kan skrive om DNS-svarene til IP-adresser. Som et resultat kan brukere som prøver å få tilgang til nettsider, laste ned datavirus eller -ormer i stedet for det opprinnelige innholdet.