Lisäasetukset

Verkkoasetukset

Suojaa verkot automaattisesti – Kun tämä on käytössä, kaikki uudet verkot merkitään suojatuiksi.

Nykyinen verkko – Verkko, johon VPN on muodostanut yhteyden.

Muut verkot – Kaikki käytettävissä olevat verkot VPN-yhteyden muodostamiseen.

Kaikille verkoille käytettävissä olevat asetukset:

Suojaa automaattisesti – Kun tämä on käytössä, VPN yhdistetään automaattisesti, kun laite on yhteydessä tähän verkkoon.

note

Automaattinen yhdistäminen on otettava käyttöön, jotta Suojaa automaattisesti- ja Suojaa verkot automaattisesti -ominaisuudet toimivat asianmukaisesti.

Ensisijainen protokolla – Kun tämä on käytössä, voit valita avattavasta valikosta protokollan ja portin.

note

Manuaalisen yhteystilan asetuksia ei käytetä, jos Ensisijainen protokolla on käytössä.

Unohda tämä verkko – Valitse tämä, jos haluat poistaa asetukset, jotka estävät laitteesi automaattisen VPN-yhteyden.

Tunnelin jakaminen

Tämä ominaisuus on käytettävissä pöytätietokoneissa ja Android-laitteissa. Tunnelin jakamisen avulla voit päättää, mitkä sovellukset, IP-osoitteet ja isäntänimet salataan tuotteella ESET VPN ja mitkä yhdistetään suoraan Internetiin.

Kun tämä on käytössä, voit valita avattavasta valikosta Poissulkeminen- tai Sisällyttäminen-tilan ja lisätä sovellukset tai valita IP-osoitteet ja isäntänimet, niin voit kirjoittaa IP-osoitteet ja isäntänimet, jotka haluat sisällyttää tai sulkea pois VPN-tunnelista.

important

Tunnelin jakaminen ei toimi oikein verkkosivustoilla, jotka ohjaavat IP-tarkistuksen sisällönjakeluverkkoinfrastruktuuriin, esimerkiksi www.whatismyip.com.

Edistykselliset parametrit

Edistykselliset parametrit mahdollistavat piilotetut ominaisuusmerkinnät, jotka eivät edellytä käyttöliittymää. Sitä käytetään yleensä virheenkorjaukseen tai erittäin edistykselliseen vianmääritykseen.

ws-log-api-response – Ohjeista VPN-sovellusta kirjaamaan palvelimen API-päätepisteestä saatu .json. Sovellusta ei tarvitse käynnistää uudelleen, koska tämä asetus tulee voimaan välittömästi.

ws-wireguard-verbose-logging – Ohjeista sovellusta kirjaamaan kaikki WireGuard-palveluviestit. Sovellus kirjaa oletuksena vain palvelun käynnistysviestit, kunnes yhteys on muodostettu, lokien määrän rajoittamiseksi. Tämän jälkeen kaikki tilaviestit (esimerkiksi näppäinparin asetukset, keep-alive jne.) hylätään.

ws-screen-transition-hotkeys – Määritä tämä edistyksellinen parametri, jos haluat ottaa käyttöön useita pikanäppäimiä, joilla voit siirtyä tiettyyn näyttöön, mikä helpottaa näyttökuvan ottamista tietystä näytöstä.

ws-use-icmp-pings – Ohjeista sovellusta käyttämään vanhoja ICMP-ping-komentoja curl-pyyntöjen sijasta.

ws-connect-show-locations 1 – Pidä sijaintialue auki sijainnin valitsemisen jälkeen.

MAC-väärennys

Tämä ominaisuus on käytettävissä pöytätietokoneissa. Ota MAC-väärennys käyttöön napsauttamalla vaihtopainiketta ja valitse käyttöliittymä avattavasta valikosta.

Kierrä MAC automaattisesti

Ota MAC-osoitteen automaattinen kierto käyttöön napsauttamalla vaihtopainiketta. Kun vaihdat verkkoa tai katkaiset yhteyden nykyiseen verkkoon ja muodostat yhteyden siihen uudelleen, laitteesi turvallisuutta ja suojausta parannetaan määrittämällä MAC-osoitteesi satunnaiseen heksadesimaaliarvoon.

Ohita SSL-virheet

Jos verkossa oleva TLS (Transport Layer Security) -sieppauslaite yrittää häiritä SSL:ää, API-kutsut epäonnistuvat. Tämän ominaisuuden ottaminen käyttöön heikentää API-tiedonsiirron turvallisuutta, koska sovellus ei vahvista TLS-varmenteen aitoutta.

Asiakkaan keepalive

Asiakaspuolen keepalive on ominaisuus, joka estää tunnelin pitkittyneet tyhjäkäyntitilat lähettämällä satunnaisia ICMP-paketteja tunnelin kautta.