ESET VPN

ESET VPN (virtuaalinen yksityisverkko) -ominaisuus on osa ESET HOME Security Ultimate -pakettia. VPN antaa käyttäjille mahdollisuuden muodostaa yksityisen verkkoyhteyden käyttäessään julkisia ja yksityisiä verkkoja. Kun muodostat yhteyden sijaintiin VPN-sovelluksessa, laitteellesi annetaan uusi IP-osoite ja verkkoliikenteesi suojataan ja salataan. Näin kolmansien osapuolten on vaikeampi seurata toimintaasi verkossa ja varastaa tietoja. Salaus tapahtuu reaaliaikaisesti, joten kolmansien osapuolten on vaikea seurata verkkotoimintaasi.

Tuotteen ESET VPN edut ja ominaisuudet

Tietojen varastamisen estäminen julkisen Wi-Fi-yhteyden käytön aikana

Rajoittamaton kaistanleveys

Välityspalvelimen asetukset

Tunnelin jakaminen

MAC-väärennys