ESET VPN

ESET VPN (virtuaalinen erillisverkko) -ominaisuus sisältyy ESET HOME Security Ultimate- ja ESET Small Business Security -tasoille. VPN antaa käyttäjille mahdollisuuden muodostaa yksityisen verkkoyhteyden käyttäessään julkisia ja yksityisiä verkkoja. Kun muodostat yhteyden sijaintiin VPN-sovelluksessa, laitteellesi annetaan uusi IP-osoite ja verkkoliikenteesi suojataan ja salataan. Näin kolmansien osapuolten on vaikeampi seurata toimintaasi verkossa ja varastaa tietoja. Salaus tapahtuu reaaliaikaisesti, joten kolmansien osapuolten on vaikea seurata verkkotoimintaasi.

note

Paikallisen lainsäädännön ja myynnin esteiden vuoksi ESET HOME Security Ultimate- ja ESET Small Business Security -tasot ovat saatavilla vain tietyissä maissa:

Lisätietoja ESET HOME Security Ultimate -tason saatavuudesta on tietopankin artikkelissa.

Lisätietoja ESET Small Business Security -tason saatavuudesta on tietopankin artikkelissa.

Tuotteen ESET VPN edut ja ominaisuudet

Tietojen varastamisen estäminen julkisen Wi-Fi-yhteyden käytön aikana

Rajoittamaton kaistanleveys

Välityspalvelimen asetukset

Tunnelin jakaminen

MAC-väärennys