Ohje ja tuki

Napsauta valikkokuvaketta menu_icon > Ohje ja tuki, niin näet tukitiedot ja vianmääritystyökalut, jotka auttavat sinua ratkaisemaan mahdollisesti kohtaamiasi ongelmia:

ICON_HELP_PRODUCT Tietoja tuotteesta ESET VPN – Näytä tietoja tuotteen ESET VPN asennetusta versiosta sekä tuotteen ESET VPN kopiosta.

ICON_HELP_HELP Ohjesivu – Avaa tuotteen ESET VPN ohjeet napsauttamalla tätä painiketta.

ICON_HELP_KB TietopankkiESET-tietopankista löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja suositeltuja ratkaisuja erilaisiin ongelmiin. ESETin tekniset asiantuntijat päivittävät tietopankkia säännöllisesti.

ICON_HELP_TECHNICAL_SUPPORT Tekninen tuki – Löydä nopeasti vastaus ongelmaasi pyytämällä tukea ESETin tekniseltä tuelta ESET-verkkosivustolla.