Asetukset

VPN-asetusvalikko on jaettu seuraaviin osioihin:

Käynnistä käynnistyksen yhteydessä

Kun tämä on käytössä, VPN-sovellus käynnistyy automaattisesti laitteen käynnistymisen jälkeen.

Näytä ilmoitukset

Kun tämä on käytössä, saat ilmoituksen, kun VPN-sovellus muodostaa tai katkaisee yhteyden.

Näytä sijaintikuormitus

Kun tämä on käytössä, sijaintien alapuolella näkyy vihreä palkki. Mitä pidempi vihreä palkki on, sitä vilkkaampi tämä sijainti on.

Sijaintijärjestys

Valitse avattavasta valikosta, haluatko järjestää sijainnit aakkosjärjestyksen, maantieteellisen sijainnin vai viiveen mukaan.

Kieli

Valitse VPN-sovelluksen kieli.

Teema

Määritä VPN-sovelluksen teemaksi Tumma, Vaalea tai Synkronoi käyttöjärjestelmän asetusten kanssa.

Lisäasetukset