Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Προστασία από επιθέσεις δικτύου (IDS)

Η Προστασία από επιθέσεις δικτύου (IDS) βελτιώνει την ανίχνευση των καταχρήσεων για γνωστά τρωτά σημεία. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την Προστασία από επιθέσεις δικτύου στο γλωσσάρι. Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της Προστασίας από επιθέσεις δικτύου, ανοίξτε τα στοιχεία Ρυθμίσεις για προχωρημένους > Προστασίες > Προστασία πρόσβασης στο δίκτυο > Προστασία από επιθέσεις δικτύου (IDS).

Προστασία από επιθέσεις δικτύου (IDS) – Αναλύει το περιεχόμενο κυκλοφορίας δικτύου και προστατεύει από επιθέσεις δικτύου. Οποιαδήποτε κίνηση η οποία θεωρείται επιβλαβής θα αποκλείεται.

Ενεργοποίηση Προστασίας botnet – Ανιχνεύει και αποκλείει την επικοινωνία με κακόβουλους διακομιστές ελέγχου βάσει τυπικών μοτίβων, όταν ο υπολογιστής μολυνθεί και κάποιο bot επιχειρήσει να επικοινωνήσει μαζί του. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την Προστασία από botnet δικτύου στο γλωσσάρι.

Κανόνες IDS – Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να διαμορφώσετε σύνθετες επιλογές φιλτραρίσματος για την ανίχνευση πολλών τύπων εισβολών και καταχρήσεων οι οποίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να βλάψουν τον υπολογιστή σας.


note

Εικονογραφημένες οδηγίες

Τα ακόλουθα άρθρα της Γνωσιακής βάσης της ESET μπορεί να είναι διαθέσιμα μόνο στα Αγγλικά:

Να εξαιρείται μια διεύθυνση IP από το IDS στο ESET Security Ultimate

Όλα τα σημαντικά συμβάντα που ανιχνεύονται από την προστασία δικτύου αποθηκεύονται σε ένα αρχείο καταγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το αρχείο καταγραφής προστασίας δικτύου.