Nätverksanslutningar

Visar vilka nätverk nätverksadaptrar är anslutna till. Om du vill se nätverksanslutningar ska du öppna programmets huvudfönster > Inställningar > Nätverksskydd > Nätverksanslutningar.

Dubbelklicka på en anslutning i listan för att visa information om anslutningen och om nätverkskortet.

Håll muspekaren över en specifik nätverksanslutning och klicka på menyikonen three_dots_menui kolumnen Betrodda för att välja ett av följande alternativ:

Redigera – öppnar fönstret Konfigurera nätverksskydd där du kan tilldela en nätverksskyddsprofil till ett visst nätverk

Glöm – återställer nätverksanslutningen till standardkonfigurationen

Genomsök nätverk med Network Inspector – öppnar Network Inspector för att köra en nätverksgenomsökning

Markera som ”Mitt nätverk” – lägger till taggen ”Mitt nätverk”. Den här taggen visas bredvid nätverket i hela ESET Smart Security Premium för bättre identifiering och säkerhetsöversikt

Avmarkera som ”Mitt nätverk” – tar bort taggen ”Mitt nätverk”. Endast tillgängligt om nätverket redan är taggat