Meddelande i webbläsaren

Säkrad webbläsare informerar om dess aktuella status genom meddelanden i webbläsaren och färgen på webbläsarramen.

Meddelanden i webbläsaren visas på fliken till höger.

BPP_BADGE

Om du vill expandera meddelandet i webbläsaren klickar du på ESET-ikonen ICON_BPP_LOGO. Om du vill minimera meddelandet klickar du på meddelandetexten. Om du vill stänga meddelandet och den gröna webbläsarramen ska du klicka du på stängningsikonen ICON_BPP_CLOSE.

note

Endast det informativa meddelandet och den gröna webbläsarramen kan avvisas.

Meddelanden i webbläsaren

Meddelandetyp

Status

Informativt meddelande och grön webbläsarram

Maximalt skydd garanteras och meddelandet i webbläsaren minimeras som standard. Expandera meddelandet i webbläsaren och klicka på Inställningar för att öppna inställningarna för säkerhetsverktyg.

Varning och orange webbläsarram

Säkrad webbläsare kräver din uppmärksamhet för ett icke-kritiskt problem. Mer information om problemet eller en lösning finns i anvisningarna i meddelandet i webbläsaren.

Säkerhetsvarning och röd webbläsarram

Webbläsaren skyddas inte av ESET Säkra banktjänster och surfning. Starta om webbläsaren för att säkerställa att skyddet är aktivt. Om du vill lösa en konflikt med filer som läses in i webbläsaren öppnar du Loggfiler > Säkra banktjänster och surfning och ser till att de loggade filerna inte läses in nästa gång du startar webbläsaren. Om problemet kvarstår kontaktar du ESET:s tekniska support genom att följa anvisningarna i vår artikel i kunskapsbasen.