Tilapäisesti estettyjen IP-osoitteiden luettelo

Voit tarkastella IP-osoitteita, jotka on havaittu hyökkäysten lähteiksi ja jotka lisätään estettyjen osoitteiden luetteloon, jolla estetään yhteys tietyksi ajaksi, siirtymällä kohtaan ohjelman pääikkuna > Asetukset > Verkon suojaus > Ratkaise väliaikaisesti estetyt IP-osoitteet. Tilapäisesti estetyt IP-osoitteet estetään 1 tunnin ajan.

Sarakkeet

IP-osoite – näyttää estetyn IP-osoitteen.

Eston syy – näyttää osoitteesta tulleen hyökkäyksen tyypin (esimerkiksi TCP-portin tutkimishyökkäys).

Ajan loppuminen – näyttää ajan ja päivämäärän, milloin osoite poistuu estoluettelosta.

Valvontaelementit

Poista – voit poistaa osoitteen estoluettelosta ennen ajan loppumista.

Poista kaikki – voit poistaa kaikki osoitteet estoluettelosta välittömästi.

Lisää poikkeus – voit lisätä palomuuripoikkeuksen IDS-suodatukseen.

PANEL_IP_BLACKLIST