Verkkokäytön vianmääritys

Ohjattu vianmääritystoiminto auttaa ratkaisemaan palomuurin yhteysongelmia. Verkkokäytön vianmääritys löytyy kohdasta ohjelman pääikkuna > Asetukset > Verkon suojaus > Ratkaise Ratkaise estetty tiedonsiirto.

Valitse, haluatko näyttää paikallisten sovellusten tai etälaitteiden estetyn tietoliikenteen.

Valitse avattavasta valikosta ajanjakso, jolla tietoliikenne on ollut estettynä. Luettelo äskettäin estetystä tietoliikenteestä sisältää yleiskuvauksen sovellus- tai laitetyypistä, maineesta ja ajanjaksolla estettyjen sovellusten ja laitteiden kokonaismäärästä. Saat lisätietoja estetystä tietoliikenteestä valitsemalla Tiedot. Seuraavaksi voit peruuttaa sen sovelluksen tai laitteen eston, jolla yhteysongelmia ilmenee.

Kun valitset vaihtoehdon Poista esto, aiemmin estetty tietoliikenne sallitaan. Jos sovelluksessa ilmenee edelleen ongelmia tai laite ei toimi odotetulla tavalla, valitse Toisen säännön luominen. Kaikki kyseisessä laitteessa aiemmin estetty tietoliikenne sallitaan nyt. Jos ongelma ei häviä, käynnistä tietokone uudelleen.

Valitse Avaa palomuurisäännöt nähdäksesi ohjatun toiminnon luomat säännöt. Ohjatun toiminnon luomia sääntöjä voi tarkastella myös valitsemalla Lisäasetukset > Suojaukset > Verkon käytön suojaus > Palomuuri > Säännöt > Muokkaa.

important

Jos sääntöä ei voi luoda, näyttöön tulee virheilmoitus. Napsauta Yritä uudelleen ja toista prosessi, jos haluat poistaa tietoliikenteen eston, tai luo toinen sääntö estetyn tietoliikenteen luettelosta.