Ilmaisinalueen kuvake

Osa tärkeimmistä asetuksista ja ominaisuuksista on käytettävissä napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ilmaisinalueen kuvaketta TRAY_ICON.

Keskeytä suojaus – Näyttää vahvistusikkunan, jossa poistetaan tiedostoja, Internetiä ja sähköpostia valvova, haitallisilta järjestelmähyökkäyksiltä suojaava tunnistusohjelma käytöstä. Avattavasta Aikaväli-valikosta voit määrittää, kuinka kauan suojaus on pois käytöstä.

MENU_TIME

Keskeytä palomuuri (salli kaikki liikenne) – Ottaa palomuurin pois käytöstä. Katso lisätietoja osiosta Verkko.

Estä kaikki verkkoliikenne – Estää kaiken verkkoliikenteen. Voit ottaa sen uudelleen käyttöön valitsemalla Lopeta kaiken verkkoliikenteen torjuminen -vaihtoehdon.

Lisäasetukset – Avaa ESET Smart Security Premium -ohjelman lisäasetukset. Voit avata lisäasetukset ohjelman pääikkunasta painamalla näppäimistöltä F5 tai valitsemalla Asetukset > Lisäasetukset.

Lokitiedostot – Lokitiedostot sisältävät tietoja tärkeistä ohjelmatapahtumista ja yleistietoja havaituista uhkista.

Avaa ESET Smart Security Premium – Avaa ESET Smart Security Premium -ohjelman pääikkunan.

Palauta ikkuna-asettelu – Palauttaa tuotteen ESET Smart Security Premium ikkunan oletuskokoon ja -sijaintiin näytöllä.

Väritila – Avaa Käyttöliittymän asetukset, jotta voit muuttaa käyttöliittymän väriä.

Tarkista päivitykset – Käynnistää moduulin tai tuotteen päivityksen sen varmistamiseksi, että olet suojattu. ESET Smart Security Premium tarkistaa, onko päivityksiä saatavana useita kertoja päivässä.

Tietoja – Näyttää järjestelmätietoja, tietoja asennetusta ESET Smart Security Premium -versiosta, asennetuista ohjelmamoduuleista sekä tietoja käyttöjärjestelmästä ja järjestelmän resursseista.