Haittaohjelmatarkistukset

Haittaohjelmatarkistukset-osioon pääsee kohdasta Lisäasetukset > Tunnistusohjelma > Haittaohjelmatarkitukset. Tässä kohdassa voit määrittää tarkistusprofiilien tarkistusparametrit.

Tarvepohjainen tarkistus

Valittu profiili – Tarvepohjaisen tarkistustoiminnon käyttämä parametrijoukko. Luo uusi valitsemalla Muokkaa, joka on Profiililuettelon vieressä. Lisätietoja on Tarkistusprofiilit-kohdassa.

Kun olet valinnut tarkistusprofiilin, voit määrittää seuraavat asetukset:

Tarkistettavat kohteet – Jos haluat tarkistaa vain tietyn kohteen tai tietyt ryhmät, valitse Muokkaa, joka on kohdan Tarkistettavat kohteet vieressä ja valita vaihtoehdon kansiorakenteesta (puurakenne). Lisätietoja on Tarkista kohteet -kohdassa.

Tarvepohjainen suojaus ja koneoppimissuojaus – Voit määrittää raportointi- ja suojaustasot jokaiselle tarkistusprofiilille. Skannausprofiileissa käytetään oletuksena samaa määritystä, joka on määritetty kohdassa Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus. Poista käytöstä Käytä reaaliaikaisen suojauksen asetuksia -kohdan vieressä oleva vaihtopainike mukautettujen raportointi- ja suojaustasojen määrittämiseksi. Lisätietoja raportointi- ja suojaustasoista on kohdassaSuojaukset.

ThreatSense – Lisäasetuksia, kuten hallittavat tiedostotunnisteet ja käytettävät tunnistusmenetelmät. Katso lisätietoja kohdasta ThreatSense.