Tarkistusprofiilit

Tuotteessa ESET Smart Security Premium on 4 ennalta määritettyä tarkistusprofiilia:

Smart Scan – Tämä on oletusarvoinen lisätarkistusprofiili. Smart Scan -profiilissa käytetään Älykäs optimointi -tekniikkaa. Se jättää pois tiedostot, joiden todettiin olevan puhtaita aiemmassa tarkistuksessa ja joita ei ole muutettu tämän tarkistuksen jälkeen. Tämä nopeuttaa tarkistusta ja vaikuttaa vain minimaalisesti järjestelmän tietoturvaan.

Pikavalikon tarkistus – Voit aloittaa minkä tahansa tiedoston tarvepohjaisen tarkistuksen pikavalikosta. Pikavalikon tarkistus -profiiliin voit määrittää tarkistuskokoonpanon, jota käytetään, kun tarkistus käynnistetään tällä tavalla.

Perusteellinen tarkistus – Perusteellinen tarkistusprofiili ei käytä älykästä optimointia oletusarvoisesti, joten tiedostoja ei jätetä pois tämän profiilin tarkistuksesta.

Tietokoneen tarkistus – Tämä on oletusprofiili, jota käytetään tietokoneen vakiotarkistuksessa.

Ensisijaiset tarkistusasetukset voidaan tallentaa tulevia tarkistuksia varten. Suosittelemme luomaan eri profiilin (erilaisilla tarkistuskohteilla ja -tavoilla sekä muilla parametreilla) kullekin säännöllisesti käytettävälle tarkistukselle.

Jos haluat luoda uuden profiilin, siirry kohtaan Lisäasetukset > Tunnistusohjelma > Haittaohjelmatarkistukset > Tarvepohjainen Tarvepohjainen tarkistus > Profiililuettelo > Muokkaa. Profiilinhallinta-ikkunassa on aiemmin luodut tarkistusprofiilit sisältävä avattava Valittu profiili -valikko ja uuden profiilin luontitoiminto. Jos haluat luoda tarkistusprofiilin tarpeidesi mukaan, katso lisätietoja tarkistusasetusten parametreista kohdasta ThreatSense.

note

Käyttäjä haluaa luoda oman tarkistusprofiilin ja Tarkista tietokone -kokoonpano on osittain sopiva, mutta käyttäjä ei kuitenkaan halua tarkistaa suorituksenaikaisia pakkaajia tai mahdollisesti vaarallisia sovelluksia. Sen lisäksi halutaan käyttää Korjaa tunnistus aina -tilaa. Anna uuden profiilisi nimi Profiilinhallinta-ikkunassa ja valitse Lisää. Valitse uusi profiilisi avattavasta Valittu profiili -valikosta ja muokkaa jäljellä olevia parametreja vastaamaan vaatimuksiasi ja tallenna profiilisi napsauttamalla OK.