Tarkistettavat kohteet

Avattavan Tarkistettavat kohteet -valikon avulla voit valita aiemmin määritettyjä tarkistuskohteita.

Profiiliasetusten mukaan – Valitsee valitussa tarkistusprofiilissa määritetyt kohteet.

Siirrettävä tietoväline – Valitsee levykkeet, USB-tallennuslaitteet ja CD-/DVD-laitteet.

Paikalliset asemat – Valitsee kaikki järjestelmän kiintolevyt.

Verkkoasemat – Valitsee kaikki verkkoasemat, jotka on yhdistetty järjestelmään.

Oma valinta – Peruu kaikki aiemmat valinnat.

Kansion (puu) rakenne sisältää myös tiettyjä tarkistuskohteita.

Käyttömuisti – Tarkistaa kaikki käyttömuistissa olevat prosessit ja tiedot.

Käynnistyssektorit/UEFI – Tarkistaa käynnistyssektorit ja UEFI:n haittaohjelmien varalta. Lisätietoja UEFI-tarkistimesta on sanastossa.

WMI-tietokanta – Tarkistaa koko Windows Management Instrumentation WMI-tietokannan, kaikki nimitilat, kaikki luokkaesiintymät ja kaikki ominaisuudet. Hakee viittauksia tartunnan saaneisiin tiedostoihin tai tiedoiksi upotettuihin haittaohjelmiin.

Järjestelmärekisteri – Tarkistaa koko järjestelmärekisterin, kaikki avaimet ja aliavaimet. Hakee viittauksia tartunnan saaneisiin tiedostoihin tai tiedoiksi upotettuihin haittaohjelmiin. Kun tunnistuksia puhdistetaan, viittaus jää rekisteriin. Näin varmistetaan, että tärkeitä tietoja ei menetetä.

Jos haluat nopeasti siirtyä tarkistamaan kohteen (tiedoston tai kansion), kirjoita sen polku alla olevaan tekstikenttään puurakenteen alle. Kirjainkoolla on merkitystä polussa. Jos haluat sisällyttää kohteen tarkistukseen, valitse sen valintaruutu puurakenteesta.