Käyttämättömyysajan tarkistus

Voit ottaa käyttöön käyttämättömyysajan tarkistuksen valitsemalla Tunnistusohjelma > Haittaohjelmatarkistukset > Käyttämättömyysajan tarkistus > Lisäasetukset.

Käyttämättömyysajan tarkistus

Valitse Ota käyttämättömyystilan tarkistus käyttöön -vaihtoehdon vieressä oleva vaihtopainike, jos haluat ottaa tämän toiminnon käyttöön. Kun tietokonetta ei käytetä, kaikille paikallisille asemille tehdään hiljainen tarkistus.

Oletusarvoisesti käyttämättömyysajan tarkistusta ei suoriteta, jos tietokone (kannettava tietokone) toimii akkuvirralla. Voit ohittaa tämän asetuksen aktivoimalla lisäasetuksissa olevan Suorita, vaikka tietokonetta käytetään akkuvirralla -vaihtopainikkeen.

Valitsemalla lisäasetuksissa vaihtopainikkeen vierestä Ota kirjaus käyttöön näet tietokoneen tarkistuslokin Lokitiedostot-osiossa (valitse ohjelman pääikkunasta Työkalut > Lokitiedostot ja valitse avattavasta Loki-valikosta Tietokoneen tarkistus).

käyttämättömyysajan tunnistus

Käyttämättömyysajan tunnistuksen käynnistystoiminnot sisältää luettelon ehdoista, joiden on toteuduttava, jotta käyttämättömyysajan tarkistus käynnistyy.

ThreatSense – Lisäasetuksia, kuten hallittavat tiedostotunnisteet ja käytettävät tunnistusmenetelmät. Katso lisätietoja kohdasta ThreatSense.