URL-luettelon hallinta

URL-luettelon hallinta -osiossa kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Verkon käytön suojaus voit määrittää HTTP-osoitteet, jotka estetään, sallitaan tai ohitetaan sisältötarkistuksessa.

SSL/TLS on otettava käyttöön, jos haluat suodattaa HTTPS-osoitteita HTTP-osoitteiden lisäksi. Muussa tapauksessa vain avaamiesi HTTPS-verkkosivustojen verkkoalueet lisätään, koko URL-osoitetta ei.

Estettyjen osoitteiden luettelossa olevien verkkosivujen käyttö estetään, elleivät ne ole myös Sallittujen osoitteiden luettelossa. Sisällön tarkistuksessa ohitettavien osoitteiden luettelossa olevia verkkosivuja ei tarkisteta haitallisten koodien varalta sivuja avattaessa.

Jos haluat estää kaikki HTTP-osoitteet paitsi ne, jotka ovat aktiivisessa Sallittujen osoitteiden luettelossa, lisää * aktiiviseen Estettyjen osoitteiden luetteloon.

Erikoismerkkejä tähti (*) ja kysymysmerkki (?) voidaan käyttää luetteloissa. Tähti korvaa minkä tahansa merkkijonon, ja kysymysmerkki korvaa minkä tahansa symbolin. Toimi tarkoin määritettäessä poissuljettuja osoitteita, koska luettelossa tulisi olla vain luotettavat ja turvalliset osoitteet. Myös erikoismerkkejä (* ja ?) tulee käyttää huolellisesti. Katso osiosta Lisää HTTP-osoite / toimialueen peite, kuinka kokonainen toimialue alitoimialueineen voidaan täsmätä turvallisesti. Voit aktivoida luettelon valitsemalla Näytä aktiivinen -vaihtoehdon. Jos haluat ilmoituksen, kun avaat luettelossa olevaa osoitetta, valitse Ilmoita, kun otat käyttöön.

note

ESETin luottamat osoitteet

Jos Älä tarkista liikennettä toimialueista, joihin ESET luottaa on käytössä kohdassa SSL/TLS, URL-luettelon hallinnan määritykset eivät vaikuta ESETin hallinnoimien sallittujen luettelon toimialueisiin.

CONFIG_EPFW_SCAN_HTTP_EXCLUDELIST

Valvontaelementit

Lisää – Luo uuden luettelon ennalta määritettyjen luettelojen lisäksi. Tämä voi olla hyödyllinen, jos haluat jakaa eri osoiteryhmiä loogisesti. Yhdessä estettyjen osoitteiden luettelossa voi olla esimerkiksi osoitteita ulkoiselta, julkiselta mustalta listalta, ja toisessa voi olla oma musta listasi. Näin ulkoista luetteloa on helpompi päivittää koskematta omaan luetteloosi.

Muokkaa – Muokkaa olemassa olevia luetteloita. Tämän avulla voit lisätä tai poistaa osoitteita.

Poista – Poistaa olemassa olevat luettelot. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain Lisää-toiminnolla luoduissa luetteloissa, ei oletusluetteloissa.